Markkinointimateriaalit

Suunnittelemme ja toteutamme laajoja monen eri markkinointimateriaalien tuoteryhmien kokonaisuuksia kuin myös yksittäisiä markkinointimateriaaliprojekteja ja -tuotteita printti- ja digimuodossa yrityksille ja yhdistyksille.

Toteutamme erilaisten markkinointituotteiden graafisen ja visuaalisen suunnittelun lisäksi myös printtituotteiden painamisen

Voimme tarjota visuaalista suunnittelua, graafista suunnittelua, materiaalisuunnittelua, painopalveluita, sekä myös rajoitetusti tilasuunnittelua, kuten messuosaston suunnittelua.

Tällä sivulla esiteltyjen kohteiden lisäksi voimme toteuttaa suunnittelua myös muihin tarvitsemiisi materiaaleihin ja tuotteisiin. Mikäli tarpeenne liittyvät esineiden painamiseen, tuotepainatuksesta löytyy tietoa sivulta → Painotuotteet

Mikäli tarvitset joitain sivulla mainittuja tai vastaavia yrityksemme palveluja, ole rohkeasti yhteydessä ja kerro tarpeestasi.
Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi:
→ sähköpostilla
→ yhteydenottolomakkeella
→ chatilla

Kaikki hinnat alv. 0 %

Voit selata sivua tai klikata haluamasi aiheen kohtaan:

→ ks. Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja, joiden ulkoasu ja toiminnallisuus suunnitellaan tarpeisiinne sopivaksi.

Ensin suunnittelemme mm. ulkoasun yhdessä kanssanne. Mikäli teillä on ennakkosuunnitelmia, tutustumme niihin ja pidämme ne lähtökohtina eteenpäin suunnittelulle ja kehittämiselle. Tai mikäli haluatte, voimme esittää omia vaihtoehtoisia suunnittelun pohjia ja kehityssuuntia. Suunnitteluvaiheessa teemme kanssanne sivustosta luonnoslaatuisen näköisversion tähän soveltuvaa ohjelmistoa käyttäen.

Tekemämme mallin pohjalta alamme valmistamaan varsinaista sivustoa. Toteutamme sivuston koodaamalla sen näköisversion pohjalta. Teemme nettisivut responsiivisiksi, jolloin sivut toimivat sulavasti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella selatessa. Lopputulos tulee olemaan räätälöity juuri yrityksellenne.

Toteutusvaiheessa lisäämme tuottamanne valmiin sisällön sivustolle (tai erikseen sovittaessa tarvittaessa osallistumme sisällön tuottamiseen). Myöhemmin sivuston päivittäminen (tekstin ja kuvien muokkaaminen ja lisääminen) onnistuu esim. Muistio -ohjelman avulla (opastus kuuluu hintaan). Halutessanne ja tarpeenne mukaan voitte tilata sisällön päivitykset meiltä, joko satunnaisesti tai säännöllisesti. Lisäpalveluista sovitaan erikseen.

Lue lisää Verkkosivut -sivulta.
→ Siirry Verkkosivut-sivulle tästä

→ ks. Painotuotteet

Painotuotteet käsittävät lähinnä sellaisia tuotteita, jotka ovat painettavia esineitä. Haluamanne painatuksen jälkeen tuotteet ovat esimerkiksi mitä parhaimpia mainoslahjoja, liikelahjoja, mainostuotteita tai käyttötavaroita.

Painotuotteisiin voidaan painaa mm. valokuvia, piirrosgrafiikkaa ja tekstiä. Tarpeenne mukaan suunnittelemme painatuksen tai käytämme esim. valmiina olevaa logoa painokuvana. Painamme painotuotteita tarpeenne mukaan isoissa ja pienemmissä erissä, joitain tuotteita voimme painaa alkaen yhdestä kappaleesta.

Ota yhteyttä jo, kun painotuote on aietasolla, näin voimme tarjota parhaan avun. Tarkempia tietoja painettavien tuotteiden valikoimasta ja hinnoista kannattaa kysyä suoraan tarpeisiisi perustuen. Voit lukea lisää aiheesta Painotuotteet -sivulta.

Lue lisää Painotuotteet -sivulta.
→ Siirry Painotuotteet-sivulle tästä

Logon suunnittelu 100 €
Symbolin suunnittelu 100 €
Logo + symboli yhdessä 150 €

Kun tilaat yrityksellesi logon, symbolin tai molempien suunnittelun, ensin tutustumme ennakkosuunnitelmiisi, joiden pohjalta lähdemme eteenpäin.

Mikäli sinulla on ohjeita logon tai symbolin suhteen, käymme nämä ensin läpi, joiden pohjalta alamme hakemaan lopullista muotoa. Voimme myös tarjota suunnittelun ilman tarkempia ohjeita. Teemme suunnittelut aina vektorimuodossa.

Suunnittelu sisältää kaikissa tilanteissa laajat mahdollisuudet vaikuttaa logon ja symbolin lopputulokseen, sillä tarpeen mukaan tarjoamme luonnosversioita, jotka sisältävät vaihtoehtoisia kehityslinjoja. Kehitysvaiheessa keskimääräinen valintoja sisältävien luonnosversioiden määrä on 3-5 kappaletta. Luonnosversiosta valitun kehityslinjan pohjalta jatkamme kehittämistä.

Suunnitteluun kuuluu versio vaalealle taustalle ja tummalle taustalle. Versio vaalealle taustalle on yleensä väriltään tumma ja ensisijaisesti käyttöön tuleva tunnus. Versio tummalle taustalle on käytännössä kokonaan valkoinen versio tunnuksesta, jota käytetään nimensä mukaisesti tummalla taustalla parhaan erottuvuuden varmistamiseksi. Nämä versiot ovat tärkeitä ja kuuluvat ammattimaisesti suunniteltuihin logokokonaisuuksiin.

Suunnittelutyön valmistuttua ja kun olet tyytyväinen lopputulokseen, toimitamme sinulle viimeistellyn vektoritiedoston lisäksi kolme erikokoista PNG-tiedostoa, jotka ovat helpommin suoraan käyttövalmiita.

image
Logon suunnittelu aloitetaan aina 'tyhjältä pöydältä'.


Millainen on hyvä logo ja symboli?

Logo on organisaation tärkein tunnus, jota käytetään käyntikorteissa, papereissa ja mainosmateriaaleissa ja kaikessa yrityksen ulospäin suuntautuvassa toiminnassa. Myös symbolia käytetään paljon samoissa kohteissa yhdessä logon kanssa, tai symbolia voi käyttää myös yksistään.

Logo on yrityksen luettava tunnus, se on yrityksen, tuotteen tms. nimen tietty ja tarkoin määrätty graafinen esitystapa, kirjakkeiden yhdistelmä. Logo perustuu usein olemassa olevaan kirjasintyyppiin, mutta sitä voidaan muotoilla paljonkin. Valitsemanne fontin ja yrityksenne nimen yhdistelmää voidaan fyysisesti muotoilla yksittäisten kirjainten tai koko logon osalta, kuten muokkaamalla kirjainten ulkonäköä, muotoa, sijoittelua ja suhteellista kokoa.

Tilauksenne mukaan voimme suunnitella symbolin logon yhteyteen tai pelkän symbolin. Symboli on yrityksen kuvallinen tunnus, se voi liittyä yrityksen toimintaan tai se voi olla abstrakti. Mikäli sinulla on symboli-idea, työstämme ja hiomme sen valmiiksi. Mikäli haluatte symbolin, mutta kaipaatte neuvoja tai ideoita, millainen se voisi olla, voitte jättää sen haluamassanne määrin tehtäväksemme.

Logon ja symbolin tarkoitus on tehdä yrityksesi helposti tunnistettavaksi ja houkuttelevaksi. Hyvä logo ja symboli ovat aina yksinkertaisia, mieleenpainuvia ja niissä on aina jokin idea takana, ja niiden tulee olla yritystäsi edustavia. Tunnuksen pitää puhutella sinua, mutta ennen kaikkea asiakkaitasi. Et ole hankkimassa logoa tai symboli itseäsi, vaan asiakkaitasi varten.

Tilausvaiheessa käymme läpi, onko tarkoitus suunnitella logo, symboli vai molemmat.


Valmiin logon tai symbolin vektorointi 50 - 100 €

Jpg-kuva tai vastaava tiedosto ei ole kannattava lähtökohta yrityksen tunnuksen käyttöön, sillä tiedostotyypin kuvanlaatu kärsii aina sen muutoksista ja uudelleentallentamisista. Sen sijaan on suositeltavaa olla vektoriversio logosta ja symbolista, josta se voidaan tallentaa esim. jpg- tai png-muodossa rajoittamaton määrä ja kuinka suurena tahansa ilman laadun heikkenemistä.

Suunnittelemme aina vektorimuodossa, mutta myös omat suunnittelut on mahdollista muuttaa vektorimuotoon. Suunnittelemasi logo, symboli tai muu haluttu kuva on mahdollista vektoroida digitaalisesta kuvasta tai jopa käsin piirretystä kuvasta logoksi tai muuksi vektorikuvaksi.

Ilmoitetun hinnan oletuksena on, että vektoroitava kuvio on yksinkertainen. Yksinkertainen ja vähäisiä muutoksia vaativa työ on nopeampaa ja siten myös hinta on edullisempi. Edullisimman ja parhaan lopputuloksen vektoroinnista saa, kun piirroksessa on vahvat viivat ja selkeät vahvat värit. Vektoroitavien kuvien resoluutio tulisi olla mieluiten enemmän kuin 150ppi. Kaiken lisäksi, jos tiedossamme ja käytössämme on logossa mahdollisesti käytetty fontti, nopeutuu työ ja siten voimme pitää hinnan edullisempana.

Monimutkaiset ja laajalta alalta muokattavat tai uudelleenpiirrettävät työt vaativat enemmän aikaa, siten myös niiden hinta on työtä vastaava.

Kysy tarkempaa hintaa oman kuvasi vektorointiin ja annamme tarjouksen.

 • useita kokoja pysty- ja vaakaformaatissa sekä neliönä
 • yksi- tai kaksipuolinen painatus
 • lukuisia materiaaleja ja viimeistelyvaihtoehtoja
 • painomäärä alk. 50 kappaletta

 • tavalliset käyntikortit
 • taittokäyntikortit
 • käyntikortit erikoisviimeistelyllä
 • käyntikortit erikoismateriaalista
 • käyntikortit omilla mitoilla
 • ympäristöystävälliset käyntikortit
 • käyntikortit tuoksupaperista

Lisätuotteet
 • käyntikorttikotelo
 • käyntikorttitelineet
 • magneettiset käyntikorttitelineet

Käyntikortin suunnittelu:
1-puolinen 50 €
2-puolinen 60 €

Käyntikorttien paino:
Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista.

Tässä hyviä esimerkkejä painovaihtoehdoista ja -hinnoista:

Vaihtoehto 1:
1-puolinen 29 € / 500 kpl
2-puolinen 32 € / 500 kpl
• koko: 8,5 x 5,5 cm
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 2:
1-puolinen 33 € / 500 kpl
2-puolinen 36 € / 500 kpl
• koko: 8,5 x 5,5 cm
• materiaali: 400 g matta taidepainopaperi
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 3:
1-puolinen 40 € / 500 kpl
2-puolinen 43 € / 500 kpl
• koko: 8,5 x 5,5 cm
• materiaali: 450 g matta kartonki
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 4:
1-puolinen 50 € / 50 kpl
• koko: 8,6 x 5,4 cm
• materiaali: alumiini

Mikäli haluat muunlaisen käyntikorttipohjan kuin tarjotut vaihtoehdot, ilmoitathan siitä ja tarjoamme toiveidenne mukaista ’suunnittelu + paino’ -pakettia. Esitäthän tarjouspyynnön mahdollisimman tarkalla tiedolla halutunlaisesta painotuotteesta. Pyydettäessä neuvomme ja kerromme eri vaihtoehtojen eroista, mahdollisista erikoismateriaaleista ja viimeistelyistä.

Esitetyt vaihtoehdot käyntikorttien painosta ovat perusvaihtoehtoja, voimme tarjota myös muita vaihtoehtoja. Painatuksen hinta määräytyy korttiin valitusta materiaalista (taidepainopaperi, peruskartonki, extrapaksu, alumiini, muovi jne.), painatustavoista (digi, offset, sublimaatio) ja erikoisefekteistä (esim. foliointi, koholakkaus, lakkaus, laminointi, erikoismalliin leikkaus, reunojen pyöristys, kohopainatus).

Flyerit

 • monta eri kokoa ja muotoa
 • myös omilla mitoilla
 • monia materiaaleja
 • 1- tai 2-puolinen
 • taitoksella tai ilman

 • klassiset flyerit
 • taitetut esitteet
 • flyerit erikoisviimeistelyllä
 • flyerit erikoismateriaaleista
 • ympäristöystävälliset flyerit
 • flyerit omilla mitoilla
 • tuoksuflyerit

Lisätuotteet
 • esitetelineet
 • esitetelineet lokerolla
 • ripustettavat esitelaatikot
 • L-esitetelineet
 • pöytätelineet
 • lattiatelineet
 • seinätelineet
 • kokoontaittuvat esitetelineet
 • painettavat kartonkiset korttilaatikot
 • pöytätabletti esitetaskulla
 • lattiamatto esitetaskulla
 • ripustettavat kiinnittimet

Taitetut esitteet

 • monia eri taittovaihtoehtoja
 • monta eri kokoa ja muotoa
 • myös omilla mitoilla
 • monia materiaaleja

Taittovaihtoehtoja
 • V-taitto
 • haitaritaitto
 • käärötaitto
 • 3-kertainen ikkunataitto
 • 2-kertainen ikkunataitto
 • 2-kertainen ristitaitto
 • risti-käärötaitto
 • haitari-ristitaitto
 • käärö-ristitaitto
 • vaaka haitari-ristitaitto
 • porrastettu haitaritaitto
 • neliötaitto
 • pyramiditaitto
 • taitettu esite tarrasinetillä
 • taskuinfolehtiset

Lisätuotteet
 • esitetelineet
 • esitetelineet lokerolla
 • ripustettavat esitelaatikot
 • lattiatelineet
 • seinätelineet
 • kokoon taittuvat esitetelineet
 • painettavat kartonkiset korttilaatikot

Suunnittelu ja taitto:
1 - 4 sivua / alk. 50 - 80 €
4 - 10 sivua / alk. 80 - 200 €
10 - 30 sivua / alk. 200 - 500 €
yli 30 sivua / alk. 500 €

Tarkempi hinta suunnittelulle ja taitolle lasketaan muun muassa työn koon, laajuuden ja sisällön mukaan.

Painosta annamme erillisen tarjouksen, sen kustannukset riippuvat mm. tilausmäärästä ja materiaalista. Esimerkkejä painovaihtoehdoista ja -hinnoista:

Yksipuolinen flyer:
• koko: A7 7,4 x 10,5 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 29 € / 500 kpl

Kaksipuolinen flyer:
• koko: A7 7,4 x 10,5 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 34 € / 500 kpl

Yksipuolinen flyer:
• koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 32 € / 500 kpl

Kaksipuolinen flyer:
• koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 37 € / 500 kpl

Yksipuolinen flyer:
• koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• materiaali: 300 g kiiltävä taidepainopaperi
• 43 € / 500 kpl

Kaksipuolinen flyer:
• koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• materiaali: 300 g kiiltävä taidepainopaperi
• 48 € / 500 kpl

Yksipuolinen flyer:
• koko: A5 14,8 x 21 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 40 € / 500 kpl

Kaksipuolinen flyer:
• koko: A5 14,8 x 21 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 45 € / 500 kpl

Yksipuolinen flyer:
• koko: A4 21 x 29,7 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 55 € / 500 kpl

Kaksipuolinen flyer:
• koko: A4 21 x 29,7 cm
• materiaali: 170 g kiiltävä taidepainopaperi
• 60 € / 500 kpl

4-sivuinen esite:
• taitto: V-taitto
• sivun koko: A4 21 x 29,7 cm
• taitteen sijoitus: pitkä sivu
• materiaali: 250 g kiiltävä taidepainopaperi
• yksityiskohdat: nuutattu, taitettu
• 109 € / 500 kpl

4-sivuinen esite:
• taitto: V-taitto
• sivun koko: A5 14,8 x 21 cm
• taitteen sijoitus: pitkä sivu
• materiaali: 250 g kiiltävä taidepainopaperi
• yksityiskohdat: nuutattu, taitettu
• 73 € / 500 kpl

4-sivuinen esite:
• taitto: V-taitto
• sivun koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• taitteen sijoitus: pitkä sivu
• materiaali: 250 g kiiltävä taidepainopaperi
• yksityiskohdat: nuutattu, taitettu
• 54 € / 500 kpl

Lahjakortit
Kutsukortit
Tervehdyskortit
Postikortit
Jäsenkortit
Leimakortit

Kortteja on painettavissa monissa eri malleissa ja muodoissa, käytössä on monia erikoismateriaaleja ja kortteihin on mahdollista saada myös monenlaisia erikoisviimeistelyjä. Kun tarvitset korttituotetta, ota yhteyttä ja kerro ennakkoajatuksiasi kortin mallista, ominaisuuksista, käyttötarkoituksesta ja muista seikoista, teemme tarjouksen kyseisestä painotyöstä tarpeidesi mukaan.

 • taittokortit
 • kortit ilman taitosta
 • kortit erikoistaitolla
 • kortit erikoisviimeistelyllä
 • kortit erityismateriaalista
 • ympäristöystävälliset kortit
 • omilla mitoilla

Muotoja:
 • suorakaide
 • neliö
 • pyöreä
 • soikea
 • erikoismuotoja

Korttipohjia:
 • kartonkikortit
 • muovikortit
 • alumiinikortit

Lisätuotteet:
 • korttikuoret
 • korttitaskut
 • kirjekuoret

Kortin suunnittelu:
50 € / 1-sivuinen
60 € / 2-sivuinen
70 € / 3-sivuinen
80 € / 4-sivuinen

Tarpeen mukaan annamme painosta erillisen tarjouksen, painon kustannukset riippuvat mm. tilausmäärästä ja materiaalista. Tässä kuitenkin joitain hyviä esimerkkivaihtoehtoja painosta hintoineen:

Vaihtoehto 1:
• malli: vaaka, avattava, 4 sivua
• sivun koko: 21 x 9,8 cm
• taitteen sijoitus: lyhyt sivu
• yksityiskohtia: nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 4 sivulle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 50 € / 100 kpl

Vaihtoehto 2:
• malli: vaaka, avattava, 4 sivua
• sivun koko: 21 x 9,8 cm
• taitteen sijoitus: lyhyt sivu
• yksityiskohtia: nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 400 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 4 sivulle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 77 € / 100 kpl

Vaihtoehto 3:
• malli: vaaka, avattava, 4 sivua
• sivun koko: A6 14,8 x 10,5 cm
• taitteen sijoitus: lyhyt sivu
• yksityiskohtia: nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 4 sivulle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 45 € / 100 kpl

Vaihtoehto 4:
• malli: vaaka, avattava, 4 sivua
• sivun koko: A6 14,8 x 10,5 cm
• taitteen sijoitus: lyhyt sivu
• yksityiskohtia: nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 400 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 4 sivulle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 67 € / 100 kpl

Vaihtoehto 5:
• malli: vaaka tai pysty
• koko: 21 x 9,8 cm
• materiaali: 400 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 2 puolelle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin &bul; 55 € / 100 kpl

Vaihtoehto 6:
• malli: vaaka tai pysty
• koko: 21 x 9,8 cm
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 2 puolelle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 37 € / 100 kpl

Vaihtoehto 7:
• malli: vaaka tai pysty
• koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• materiaali: 400 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 2 puolelle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 49 € / 100 kpl

Vaihtoehto 8:
• malli: vaaka tai pysty
• koko: A6 10,5 x 14,8 cm
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• paino: mahdollista 2 puolelle
• viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin
• 35 € / 100 kpl

Paperijulisteet
Kartonkijulisteet
Sähköstaattisesti kiinnittyvät julisteet
Kennolevyt
Lasin taustapuolelle kiinnitettävät kalvot

 • useita eri kokoja ja materiaaleja
 • myös omilla mitoilla
 • ulko- ja sisäkäyttöön

Julisteen suunnittelu 50 €

Esimerkkivaihtoehtoja painosta:

Vaihtoehto 1:
• koko: A0 84 x 118,8 cm
• materiaali: 140 g matta sisätilapaperi
• tuotetiedot: toimitetaan rullalla, päällystetty, matta
• 30 € / 1 kpl
• 50 € / 5 kpl
• 75 € / 10 kpl

Vaihtoehto 2:
• koko: A0 84 x 118,8 cm
• materiaali: 120 g julistepaperi
• tuotetiedot: toimitetaan rullalla, mattapintainen, märkäluja, läpinäkymätön, sopii ulkotiloihin
• 30 € / 1 kpl
• 50 € / 5 kpl
• 75 € / 10 kpl

Vaihtoehto 3:
• koko: A1 59,4 x 84 cm
• materiaali: 140 g matta sisätilapaperi
• tuotetiedot: toimitetaan rullalla, päällystetty, matta
• 28 € / 1 kpl
• 32 € / 5 kpl
• 39 € / 10 kpl

Vaihtoehto 4:
• koko: A1 59,4 x 84 cm
• materiaali: 120 g julistepaperi
• tuotetiedot: toimitetaan rullalla, mattapintainen, märkäluja, läpinäkymätön, sopii ulkotiloihin
• 28 € / 1 kpl
• 32 € / 5 kpl
• 39 € / 10 kpl

 • lukuisia materiaaleja ja valmiita kokoja
 • suorakaide, neliö, pyöreä tai soikea
 • myös omilla mitoilla ja vapaasti valittavassa muodossa

Tarrat

 • ulkotarrat
 • sisätarrat
 • geelitarrat
 • turvatarrat
 • tarrat erikoisviimeistelyllä
 • irrotettavat tarrat
 • kylmän ja kuuman kestävät tarrat
 • erittäin voimakkaasti tarttuvat tarrat
 • molemmin puolin painettavat tarrat
 • neon-tarrat
 • vegaanitarrat
 • pakkausteipit

Tarra- ja teippikalvot

 • uudelleen käytettävät tarrakalvot
 • pysyvästi liimautuvat teippikalvot
 • autoteippauskalvot
 • ikkunakalvot
 • lattiatarrat ja kalvot
 • magneettikalvot
 • tarrakirjaimet ulko- ja sisäkäyttöön

Etiketit

 • etiketit rullalla*
 • etiketit arkilla
 • turvaetiketit rullalla*
 • vegaaniset etiketit rullalla*

*Rulla etiketöintikoneisiin sopiva

Tarran tai etiketin suunnittelu:
50 €

Painosta annamme erillisen tarjouksen. Painotyön kustannukset riippuvat mm. tilausmäärästä ja materiaalista.

Kuvastot
Lehdet
Kirjat
Luettelot
Muistikirjat
Muistivihkot
Valokuvakirjat

Saatavilla pehmeäkantisia ja kovakantisia tuotteita.

Suunnittelusta, taitosta ja painosta tehdään tarjous tarkempien tietojen perusteella.

Pöytämainoksia voidaan käyttää esim. ravintolapöydillä, baaritiskeillä, myyntitiskeillä, messupöydillä tai muilla sisätilan tasoilla.

Klassinen pöytämainos
- 9,8 x 16,2 cm (etu- ja selkäpuoli)
- paino kahdelle puolelle

Painopohjat:
- valkoinen matta paperi
- helmiäisvalkoinen paperi
- voimakaskiiltoinen hopeaväripaperi
Prisma-pöytämainos
- 8 x 14,8 cm (pieni)
- 12 x 30 cm (suuri)
- paino kolmelle puolelle

Painopohjat:
- valkoinen matta paperi
- helmiäisvalkoinen paperi
- voimakaskiiltoinen hopeaväripaperi
Pyramidi-pöytämainos
- korkeus 14,8 cm, sivunleveys alhaalla 13 cm
- paino kolmelle puolelle

Painopohjat:
- valkoinen matta paperi
- helmiäisvalkoinen paperi
- voimakaskiiltoinen hopeaväripaperi

Pöytämainos-matto
- tabletti läpinäkyvällä taskulla
- taskuun mahtuu A4 kokoinen tuloste
- hyvä usein vaihtuville mainoksille
- sisäkäyttöön
- liukumista estävä kumipohja
- mitat (L x K x S): 24,2 cm x 32,9 cm x 0,4 cm
- vähimmäistilaus 1 kpl

X-bannerit Mini
 • sis. mekanismi ja painatus
 • sopii kaikille pöydille
 • kevyt muovirunko
 • 175 µm polyesterikalvo
 • sisäkäyttöön
 • painoalueen koko 24,5 x 47 cm
 • mekanismin mitat n. 28 x 46 x 11 cm (l/k/s)
 • mekanismin paino n. 40 g

Pöytämainoksen suunnittelu:

50 € / 1 sivu
60 € / 2 erilaista sivua
70 € / 3 erilaista sivua

Esimerkkivaihtoehtoja painosta:

Klassinen pöytämainos
• koko koottuna: 9,8 x 16,2 cm
• tuotetiedot: stanssattu, nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• viimeistely: yksipuolinen matta dispersiolakkaus
• paino: mahdollista valmiin tuotteen kahdella sivulla
• 68 € / 100 kpl

Prisma-pöytämainos (iso)
• koko koottuna: 12 x 30 cm
• tuotetiedot: stanssattu, nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• viimeistely: yksipuolinen matta dispersiolakkaus
• paino: mahdollista valmiin tuotteen kolmella sivulla
• 82 € / 100 kpl

Prisma-pöytämainos (pieni)
• koko koottuna: 8 x 14,8 cm
• tuotetiedot: stanssattu, nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• viimeistely: yksipuolinen matta dispersiolakkaus
• paino: mahdollista valmiin tuotteen kolmella sivulla
• 51 € / 100 kpl

Pyramidi-pöytämainos
• koko koottuna: korkeus 14,8 cm, sivunleveys alhaalla 13 cm
• tuotetiedot: stanssattu, nuutattu, toimitetaan avoimena
• materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
• viimeistely: yksipuolinen matta dispersiolakkaus
• paino: mahdollista valmiin tuotteen kolmella sivulla
• 70 € / 100 kpl

Lehtiöt
Muistilaput
Muistilappulaatikot
Muistikirjat
Muistivihkot
Kirjekuoret ja postitus
Kirje- ja tulostuspaperit
Kalenterit
Itsejäljentävät sarjat
Muovitaskut
Mapit
Kansiot
Kirjoitusalustat

Myös:
Esitysgrafiikan suunnittelut (esim. PowerPoint)
Tekstitiedoston pohjien suunnittelut (esim. Word)

… ja muut visuaaliset suunnittelut ja painatukset

Tuotteisiin voidaan painaa yrityksen logo tai muu teksti tai kuva.

Suunnittelu alk. 50 €
Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista.

Lehtiöt

- wire-o-sidonnalla
- useita kokovaihtoehtoja
- yksilöllisesti painettavissa
- harmaa taustapahvi ilman painatusta
- vähimmäistilaus 50 kpl
- päädyn liimasidonnalla
- useita kokovaihtoehtoja
- 10, 25, 50 tai 100 lehteä
- rei'itys tilauksesta
- yksilöllisesti painettavissa
- harmaa taustapahvi ilman painatusta
- vähimmäistilaus 10 kpl
- liimatulla kannella
- A5 ja A4 pysty
- A5 vaaka
- 25 tai 50 lehteä
- rei'itys tilauksesta
- yksilöllisesti painettavissa
- harmaa taustapahvi ilman painatusta
- vähimmäistilaus 10 kpl
- perforoidut kierrelehtiöt
- A4
- kansilehti painettavissa molemmin puolin
- kansilehti 300 g matta paperi
- sisäosa 70 g valkoista paperia
- sisäosa ruudutuksella tai tyhjänä
- 50 tai 80 lehteä
- harmaa taustapahvi ilman painatusta
- hopeanvärinen wire-o-sidonta pitkällä sivulla
- vähimmäistilaus 10 kpl
- kovalla kannella ja wire-o-sidonnalla
- A4
- luja kalvolaminoitu kansi
- 75 ruudutettua lehteä
- sisäosassa repäisyperforointi
- vähimmäistilaus 25 kpl
- fläppitaululle
- koko 67,5 x 100 cm
- 25 tai 50 arkkia
- 80 g valkoinen offsetpaperi
- perforointi
- 6 reiän vakiorei’itys
- reiän halkaisija 1,4 cm

Muistilaput

- tarramuistilaput classic
- useita kokoja
- vaaka- tai pystysuuntainen
- pyöreät tai terävät kulmat
- 50 tai 100 lehteä
- offset- tai kierrätyspaperi
- useita paperin värivaihtoehtoja
- vähimmäistilaus 50 kpl
- tarramuistilaput muotoonstanssauksella
- muotovaihtoehdot: sydän, ympyrä, peukalo, puhekupla ja jakeluauto
- painettavissa kauttaaltaan yhdeltä puolelta
- materiaalina 70 g valkoinen paperi
- 50 lappua pakassa
- vähimmäistilaus 50 kpl
- pehmeäkantinen tarramuistilappukirjanen
- useita malleja ja kokoja
- 50 tai 100 sivua
- vaaka- tai pystysuuntainen
- liimajuova vasemmalla tai ylhäällä
- avataan kääntämällä sivuun tai ylös
- painatus valintasi mukaan joko vain kannessa tai sekä kannessa että sisäosan lehtiöissä
- offset- tai kierrätyspaperi
- pyöristetyt tai terävät kulmat
- vähimmäistilaus 50 kpl
- kovakantinen tarramuistilappukirjanen
- malli 1: 100 x 72 mm (100 sivua)
- malli 2: 100 x 72 mm 8 (50 sivua) ja 50 x 72 mm (50 sivua)
- vaaka- tai pystysuuntainen
- painatus valintasi mukaan joko vain kannessa tai sekä kannessa että sisäosan lehtiöissä
- offset- tai kierrätyspaperi
- malli 2: mukana korostusliuskat, 5 x 20 liuskaa (ilman painatusta)
- vähimmäistilaus 50 kpl
- mini-tarramuistilaput
- pienet tarramuistilaput koossa 72 x 50 mm
- kansien ulkopuoli painettavissa kauttaaltaan
- kansi 250 g kartonkia
- kansien kulmat pyöristetty
- sisälehtiö 70 g valkoista paperia
- 25 lappua pakassa
- vähimmäistilaus 250 kpl
- tarramuistilaput värillisellä leikkuureunalla
- leikkuureuna: sininen, keltainen, vihreä, oranssi, punainen tai musta
- saatavana pehmeä- tai kovakantisena
- pehmeä kansi: 100 x 72 mm, 50 tai 100 lehteä
- pehmeä kansi: kansi 250 g kartonkia, tarramuistilaput 70 g valkoista paperia
- kova kansi: 105 x 78 mm, 100 lehteä (100 x 72 mm) + 25 lehteä (50 x 72 mm) + 5 x 20 teippimerkkiä (12 x 45 mm)
- kova kansi: kova kiiltolaminoitu kansi, tarramuistilaput valkoista 70 g paperia, teippimerkit läpinäkyvää värillistä kalvoa
- kansi painettavissa ulkopuolelta kokonaan
- muistilappuihin ei painatusta
- vähimmäistilaus 100 kpl
- muistilappupakat
- 3 kokoa
- kaikki neljä sivua painettavissa
- neliväripainatus
- neliö, 72 x 72 mm
- korkeus: 32, 49 tai 66 mm
- 70 g valkoinen paperi
- koosta riippuen 370, 570 tai 770 lappua
- vähimmäistilaus 10 kpl
- muistilaput liimasidonnalla
- lukuisia kokoja ja materiaaleja
- esim. A6, 9,8 x 9,8 mm ja 14,8 x 14,8 mm
- 10, 25, 50 tai 100 lehteä
- rei'itys tilauksesta
- yksilöllisesti painettavissa
- harmaa taustapahvi ilman painatusta
- vähimmäistilaus 10 kpl

Muistilappulaatikot

- muistilappukotelot muovista
- sisältää muistilaput
- koko 10 x 10 x 10 cm
- painatusalue etupuolella 2,9 x 8 cm
- painatusalue sivulla 9 x 9 cm
- valittavissa kaksi painatusaluetta
- painatus 1–3 värillä
- kotelo valkoista tai läpinäkyvää muovia
- 800 valkoista puuvapaata muistilappua
- paino 703 g
- vähimmäistilaus 100 kpl
- muistilappulaatikot pahvista
- sisältää muistilaput
- mitat koottuna 10 x 10 x 10 cm
- mukana n. 900 muistilappua
- laatikko: 450 g kartonki
- muistilaput: 90 g valkoinen paperi
- neliväripainatus
- painettavissa sisä- ja ulkopuolelta
- painettavissa kokonaan
- toimitetaan valmiiksi koottuna
- vähimmäistilaus 100 kpl

Muistikirjat

- pehmeäkantiset muistikirjat
- kovakantiset muistikirjat
- muistikirjat tekonahkakansilla
- muistikirjat värireunalla
- muistikirjat pyöristetyillä kulmilla
:::
- saatavilla esim. koot A4 ja A5
- sivumäärä vaihtelee mallin mukaan
- ruudutetut perforoidut tai tyhjät sivut
- liimasidottu
- kansi painettavissa
- useita väripainatusvaihtoehtoja
- saatavilla kuminauhalla ja kirjamerkkinauhalla
- vähimmäistilaus alkaen 1 kpl

Muistivihkot

- A7 mini, A6, A5 ja A4
- kansi toteutettavissa yksilöllisesti
- sisäosa ruudullinen, viivoitettu tai tyhjä
- kansissa useita materiaalivaihtoehtoja
- 16 - 44 sivua (kannet mukaan lukien)
- vähimmäistilaus 100 kpl

Kirjekuoret ja postitus

- itseliimautuvat kirjekuoret
- osoiteikkuna valinnan mukaan vasemmalla tai oikealla
- voit valita myös kuoret ilman ikkunaa
- useita eri kokovaihtoehtoja
- etu- ja takapuoli painettavissa - sisäosassa numeromeri tai yksilöllinen painatus
- paperivaihtoehtoina mm. valkoinen tai valkaisematon ja kierrätys- tai pellavapaperi
- kuorissa kontaktiliimajuova
- säilyvyys vähintään viisi vuotta asianmukaisesti varastoituna
- kirjekuoria saatavilla myös ilman painatusta
- vähimmäistilaus alk. 10 kpl
:::
kokovaihtoehtoja:
- DL (22 x 11 cm)
- C4 (22,9 x 32,4 cm)
- C5 (22,9 x 16,2 cm)
ikkunattomissa myös:
- C6 (16,2 x 11,4 cm)
- neliö (15,5 x 15,5 cm)
- märkäliimattavat kirjekuoret
- sopivat kuorituskoneisiin
- osoiteikkuna valinnan mukaan vasemmalla tai oikealla
- voit valita myös kuoret ilman ikkunaa
- etu- ja takapuoli painettavissa
- sisäosassa numeromeri tai yksilöllinen painatus
- 100 g, 90 g tai 75 g valkoinen paperi
- käytettävissä vähintään vuoden ajan oikein säilytettynä
- vähimmäistilaus 10 kpl
:::
kokovaihtoehdot:
- C6/5 (22,9 x 11,4 cm)
- C4 (22,9 x 32,4 cm)
- C5 (22,9 x 16,2 cm)
- pehmustetut kirjekuoret
- materiaalivaihtoehtoja: ruohopaperi, ruskea voimapaperi tai valkoinen voimapaperi
- itseliimautuva kiinnitys
- erinomainen suoja ilmapehmusteella
- 1-puolinen painatus
- painatus mahdollinen lähes koko pintaan
- mahdollista tilata myös ilman painatusta
- käytettävissä vähintään vuoden ajan oikein säilytettynä
- vähimmäistilaus 100 kpl
:::
kokovaihtoehdot:
- 27,5 x 20 x 5 cm; sisämitat 26,5 x 18 cm / A5-sopiva
- 35 x 25 x 5 cm; sisämitat 34 x 23 cm / A4-sopiva
- 37 x 29 x 5 cm; sisämitat 27 x 36 cm / A4 plus-sopiva
- postituskuoret
- materiaali: tavallinen kartonki tai kierrätyskartonki
- stanssattu, nuutattu ja liimatut saumat
- liimaläppä ja repäisynauha
- täyttökorkeus enimmillään 34 mm
- vähimmäistilaus 50 kpl
:::
kokovaihtoehdot:
- A3+ (32,9 x 50 cm x 1 cm)
- B4 (24,8 x 34,6 cm x 3,4 cm)
- B5 (17,5 x 24,5 cm x 2,4 cm)
- B6 (12,5 x 17,6 cm x 1,4 cm)

Kirje- ja tulostuspaperit

- A4, A5 tai A6
- myös lyhyet paperit: 21 x 9,8 cm
- useita materiaalivaihtoehtoja
- 1- tai 2-puolinen painatus
- kullan- tai hopeanvärinen foliointi tai kohopainatus mahdollista
- painettavissa kauttaaltaan
- vähimmäistilaus 100 kpl

Kalenterit

seinäkalenterit wire-o-sidonnalla
seinäkalenterit vihkostiftauksella
seinäkalenterit liimasidonnalla

pöytäkalenterit wire-o-sidonnalla ja avattavalla tuella
pöytäkalenterit wire-o-sidonnalla ja seisontatuella

minikalenterit

yhden lehden vuosikalenterit, yksipuolinen painatus
yhden lehden vuosikalenterit, molemminpuolinen painatus
yhden lehden vuosikalenteri, uudelleenkirjoitettava

Itsejäljentävät sarjat

kaksinkertaiset ja kolminkertaiset lomakkeet
- irrallisena sarjana
- lehtiössä
- välilehdellä lehtiössä

- rei'itys tilauksesta
- numerointi tilauksesta
- irralliset sarjoina: vähimmäistilaus 100 kpl
- lehtiöt: vähimmäistilaus 10 kpl
- 25 tai 50 sarjaa/lehtiö
- lehtiössä yksittäiset sarjat pysyvät yhdessä
- lehtiössä kartonkitausta

Muovitaskut

- kauttaaltaan painettavissa
- kaksi vahvuutta
- kirkas tai rakeistettu
- painatus 1-4 täysvärillä
- ei sisällä pehmentimiä eikä happoja
- hajuton, mauton, iho- ja limakalvoystävällinen
- vähimmäistilaus 500 kpl

Mapit

- rengasmekanismilla
- 2 tai 4 renkaalla
- selän leveys 4 tai 5,8 cm
- ulkopuoli painettavissa
- tartunta-aukko tilauksesta
- mukana painokiinnitin
- vähimmäistilaus 100 kpl
- vipumekanismilla
- 2 renkaalla
- selän leveys 5 tai 7,9 cm
- ulkopuoli painettavissa
- tartunta-aukko tilauksesta
- mukana painokiinnitin
- vähimmäistilaus 100 kpl
lisätuotteet
- mapinselkätarrat
- mappikotelot

Kansiot

kaksiosaiset kansiot
- liimatulla taskulla
- kahdella liimatulla taskulla
- läpillä pystymallina
- läpillä vaakamallina
- kiinnitysmekanismilla
- läpillä ja kiinnitysmekanismilla
- suljinläpällä
- muovista kuminauhalla
- puristimella ja kirjoitusalustalla
- osoiteikkunalla postitukseen - pelkällä nuuttauksella

myös:
kolmiosaiset kansiot läpillä
neliömuodossa

- monia kokovaihtoehtoja
- lukuisia materiaaleja
- useita viimeistelyvaihtoehtoja
- monessa mallissa täyttökorkeus valittavissa
- 1- tai 2-puolinen painatus
- nuutattu, toimitetaan avoimena
- vähimmäistilaus 1 kpl tai 100 kpl

lisätuotteet liimapinnalla:
- käyntikorttitaskut
- kolmiotaskut
- CD-taskut
- mapitusliuskat

Kirjoitusalustat

- 22,5 x 32 cm (A4-sopiva)
- molemmat puolet painettavissa kauttaaltaan
- 2,2 mm uusiokuitukartonki
- kiiltävä polypropeenilaminointi, pellavakuviopreeglaus
- 10 cm leveä, nikkelöity kiinnitysmekanismi
- valkoinen pohjaväri
- vähimmäistilaus 100 kpl

CD-kuoret
Kaksipuoliset CD-kuoret
CD-sisäkuoret
Kaksiosaiset CD-kotelot
CD-kotelot muovista kuminauhalla
Kolmiosaiset CD-kotelot
CD-kotelot sulkimella
CD-kansio pidikekulmilla
DVD-kuoret
Kaksiosaiset DVD-kannet
DVD-kotelot 3-osaisina
DVD-kotelot sulkimella

Lisätuotteet:
 • CD-tarjottimet
 • DVD-tarjottimet
 • vaahtomuovipisteet
 • CD/DVD-pidikkeet

Suunnittelu alk. 50 €
Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista.

Tuotteille:

Kannelliset laatikot
Taivekartongit
Kuutiolaatikot
Lahjarasiat
Kannelliset laatikot ikkunalla
Kuusikulmainen kannellinen laatikko
Tyynypakkaukset
Taivekartongit euro-reikäripustimella
Lahjarasiat rusettiläpällä
Läppäkantiset laatikot
Kahvalliset kartonkilaatikot
Pullopakkaukset

Kuljetukseen:

Läppäkantiset postituslaatikot
Monikäyttö-postituspakkaukset
Pahvilaatikot postitukseen
Postituspussit
Pehmustetut postituspussit
Postituskansiot

Lisätarvikkeet:
 • etikettitarra
 • pakkausteippi

Suunnittelu alk. 50 €
Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista.

 • useita eri kokoja ja muotoja
 • 1- tai 2-puolinen painatus
 • useita painomateriaaleja
 • rei'ityksen kohta valittavissa
 • reiän halkaisija 5,5 mm

Tuotelapun suunnittelu 50 €

Painosta annamme erillisen tarjouksen. Painotyön kustannukset riippuvat mm. tilausmäärästä ja materiaalista.

Pääsyliput
Rannekkeet
Muovikortit
Avainkaulanauhat

Pääsyliput

 • paperiset pääsyliput

Lisätilauksesta:
 • perforointi
 • numerointi
 • koodaus
 • kuumalaminointi

Lisätuotteet:
 • korttikuoret
 • korttitaskut

Rannekkeet

 • tyvek-tarkistusrannekkeet
 • vinyylitarkistusrannekkeet
 • kangastarkistusrannekkeet painatuksella
 • kangastarkistusrannekkeet neonväripainatuksella
 • kudotut kangastarkistusrannekkeet
 • metallivärein kudotut kangastarkistusrannekkeet
 • kankaiset mainosrannekkeet

Lisätuotteet:
 • rannekepihdit

Muovikortit

 • muovikortit valkoisena
 • muovikortit hopeanvärisenä
 • muovikortit erikoisviimeistelyllä

 • voidaan käyttää mm. asiakaskortteina, jäsenkortteina tai lahjakortteina
 • pankkikorttikoko
 • lisäominaisuuksina mm. numerointi ja rei'itys
 • lisätilauksesta allekirjoituskenttä ja magneettijuova valkoiseen muovikorttiin
 • erikoisviimeistelyt: kohopainatus tai vakiohologrammi

Avainkaulanauhat

 • avainkaulanauhat perusmallina
 • avainkaulanauhat pistolukolla
 • avainkaulanauhat turvalukolla
 • avainkaulanauhat pisto- ja turvalukolla
 • avainkaulanauhat korttitaskulla
 • neonväriset avainkaulanauhat vakiotekstillä
 • avainkaulanauhat latauskaapelilla
 • avainkaulanauhat USB-liitännöillä
 • käyntikortti- tai A6-kokoisella korttikuorella

Lisää tietoa avainkaulanauhoista sivulla Painotuotteet.

Suunnittelu alk. 50 €
Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista.

A-telineet ja painatus

 • alumiininen teline ja vaihtokehys
 • läpinäkyvä, heijastamaton ja UV-kestävä julisteen suojus
 • mahdollista asettaa juliste kahdelle puolelle
 • lisätarvikkeena telineen päälle asetettava lisäkyltti

Painopohjan materiaali:
 • klassinen julistepaperi
 • kirjoitettava taulukalvo
 • säänkestävä PVC-pressu
 • polyesterikalvo

Painopohjan koko:
 • A2 (42 x 59,4 cm)
 • A1 (59,4 x 84 cm)
 • A0 (84 x 118,8 cm)
Säänkestävät A-telineet ja painatus

 • kovasta muovista valmistettu mainosteline teräsjousilla
 • lisäpainoksi jalusta, joka voidaan täyttää hiekalla tai vedellä, n. 25 litraa
 • jalustassa pyörät
 • läpinäkyvä, sateenkestävä ja heijastusta estävä suojakalvo
 • kehyksen paksuus 3,8 cm (jiirikulmat), kumitiiviste, julisteseinän sisus vahvaa polypropeenia
 • telineen kokonaismitat 67 x 112,3 x 59, paino tyhjänä n. 10,5 kg
 • musta tai harmaa runko

Painopohjan koko:
 • A1 (59,4 x 84 cm)

Suunnittelu:
50 € / 1 juliste
80 € / 2 erilaista julistetta

Esimerkkivaihtoehtoja painosta:

A-teline ja painatus
• painatuksen koko: A1 59,4 x 84 cm
• painatuksen materiaali: 120 g julistepaperi, kahdella puolella, julisteiden paino (2kpl) sisältyy hintaan
• muuta: sopii lyhytaikaiseen käyttöön ulkotiloissa
• telineen tiedot: alumiininen teline ja vaihtokehys (hopeaeloksoitu, syvyys: 2,5 cm, tausta alumiinia, jiirikulmat) ja läpinäkyvä julisteen suojus (UV-kestävä, heijastamattomaksi käsitelty kalvo)
• 100 € / 1 kpl

A-teline ja painatus
• painatuksen koko: A0 84 x 118,8 cm
• painatuksen materiaali: 120 g julistepaperi, kahdella puolella, julisteiden paino (2kpl) sisältyy hintaan
• muuta: sopii lyhytaikaiseen käyttöön ulkotiloissa
• telineen tiedot: alumiininen teline ja vaihtokehys (hopeaeloksoitu, syvyys: 2,5 cm, tausta alumiinia, jiirikulmat) ja läpinäkyvä julisteen suojus (UV-kestävä, heijastamattomaksi käsitelty kalvo)
• 160 € / 1 kpl

Mainospressut
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • useita eri kokoja aina 400 x 300 cm saakka
 • myös omilla mitoilla rajoissa 50 x 50 cm - 600 x 300 cm
 • ilmava mesh-kangas, vahva PVC-pressu tai edullinen PVC-kalvo
 • UV- ja säänkestävä
 • ihanteellinen ulkomainontaan
 • saatavissa myös neonkeltaisena
 • viimeistely (esim. päärmäys ja purjerenkaat) tilauksesta
 • kiinnittäminen onnistuu esim. erikseen tilattavilla kumikiinnittimillä
Molemmin puolin painettavat mainospressut
 • useita eri kokoja aina 400 x 300 cm saakka
 • myös omilla mitoilla rajoissa 50 x 50 cm - 400 x 300 cm
 • 650 g PVC-blockout-peite
 • UV- ja säänkestävä
 • B1-sertifioitu (vaikeasti syttyvä)
 • purjerenkaat tilauksesta (kapeille sivuilla tai ympäriinsä)
 • kiinnittäminen onnistuu esim. erikseen tilattavilla kumikiinnittimillä
Mainospressut työmaa-aidoille
 • sopii tavallisimpiin työmaa-aitoihin
 • koko 340 x 173 cm
 • hengittävä mesh-kangas tai kestävä PVC-pressu
 • UV- ja säänkestävä
 • saatavissa myös neonkeltaisena
 • varma kiinnitys yhteensä 20 purjerenkaalla
 • päärmätty
 • kiinnittäminen onnistuu esim. erikseen tilattavilla kumikiinnittimillä
Mainospressut esteristikoille/sulkuaidoille
 • sopii tavallisimpiin sulkuaitoihin
 • koko 215 x 73 cm
 • hengittävä mesh-kangas tai kestävä PVC-pressu
 • UV- ja säänkestävä
 • saatavissa myös neonkeltaisena
 • varma kiinnitys yhteensä 12 purjerenkaalla
 • päärmätty
 • kiinnittäminen onnistuu esim. erikseen tilattavilla kumikiinnittimillä
Esteristikon/sulkuaidan irtopäälliset
 • koko kiinnitettynä (l x k x s) n. 250 x 80 x 5 cm
 • sopii mellakka-aitaan
 • hengittävä mesh-kangas tai kestävä PVC-pressu
 • säänkestävä
 • aukot kiinnitystä varten
 • kiinnitys tarranauhalla
Mainospressut rakennustelineille
 • sopii tavallisimpiin rakennustelineisiin
 • koko 200 x 205 cm
 • tankokuja ylhäällä ja alhaalla, sopii korkeintaan 6 cm:n halkaisijan tankoihin
 • hengittävä mesh-kangas tai kestävä PVC-pressu
 • UV- ja säänkestävä
 • saatavissa myös neonkeltaisena
 • varma kiinnitys yhteensä 6 purjerenkaalla
 • päärmätty
Rantabannerit
 • sis. mekanismi ja painatus
 • pystytys onnistuu nopeasti ja helposti
 • äärimmäisen kevyt
 • mekanismin koko (L x K x S): 238 cm x 94 cm x 60 cm
 • lasikuitutangot + 220 g polyesterikangas
 • painatus kahdelle kankaalle
 • painatus voidaan pestä hienopesussa 30 °C:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • mukana kuljetuslaukku ja maapiikit maahan kiinnittämistä varten
Kangasbannerit yksipuolisella painatuksella
 • sis. mekanismi ja painatus
 • useita ennakkoon määriteltyjä kokoja
 • myös omilla mitoilla
 • omilla mitoilla leveys 20, 30, 40, 50, 100, 120, 150 tai 200 cm
 • omilla mitoilla korkeus vapaasti valittavissa 50 - 300 cm rajoissa
 • painatus yhdelle puolelle
 • sisäkäyttöön
 • kevyt ja helppo seinäkiinnitys
 • sopii myös kattoripustukseen
 • mukana 2 kiinnityslistaa ja ripustimet
 • polyesteri-, verkko-, satiinikankaalla tai taftilla
Kangasbannerit kaksipuolisella painatuksella
 • sis. mekanismi ja painatus
 • useita ennakkoon määriteltyjä kokoja
 • myös omilla mitoilla
 • omilla mitoilla leveys 20, 30, 40, 50, 100, 120, 150 tai 200 cm
 • omilla mitoilla korkeus vapaasti valittavissa 50 - 300 cm rajoissa
 • painatus kahdelle puolelle
 • sisäkäyttöön
 • kevyt ja helppo seinäkiinnitys
 • sopii myös kattoripustukseen
 • mukana 2 kiinnityslistaa ja ripustimet
 • PVC-blockout-pressu
Tekstiilibannerit lippukankaasta
 • omilla mitoilla
 • koot rajoissa 50 x 50 cm - 280 x 480 cm
 • 110 g lippukangas, polyesteriä
 • tankokujan halkaisija 2,5 tai 4 cm, ripustus tankoon tai naruun
 • saatavissa myös ilman tankokujaa
 • kaikissa tankokujattomissa reunoissa vankka kaksoisommel
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Tekstiilibannerit sisustuskankaasta
 • omilla mitoilla
 • koot rajoissa 50 x 50 - 230 x 400 cm
 • valittavana tankokuja (⌀ 2,5 tai 6 cm) tai purjerenkaat
 • polyesterikangasta
Mainospressujen kumikiinnittimet
 • 8 kumikiinnitintä sarjana
 • pituus n. 17 cm
 • musta
 • vankka koukku
Ripustettavat kiinnittimet
 • 4 kappaleen pakkauksissa
 • musta tai valkoinen
 • uudelleenkäytettävä
 • yksinkertainen asennus muovipidikkeiden avulla
 • sopii melkein kaikille papereille ja tekstiileille

Mainospressujen lisätuotteita:
 • maahan pystytettävä pingotussarja
 • purjerenkaat
 • saumaus + purjerenkaat
 • kumikiinnittimet
 • ripustettavat kiinnittimet

Suunnittelu alk. 50 €

Esimerkkivaihtoehtoja painosta:

Mainospressu:
• malli: vaaka
• koko: 200 x 100 cm
• materiaali: 500 g PVC-pressu, ulko- ja sisäkäyttöön, vahva materiaali
• 40 € / kpl

Mainospressu:
• malli: vaaka
• koko: 200 x 100 cm
• materiaali: 300 g mesh-verkkokangas, ulko- ja sisäkäyttöön, tuulta läpäisevä
• 42 € / kpl

Alumiinikomposiittilevyt (valkoinen)
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 15 x 15 cm - 200 x 100 cm
 • matta valkoinen pinta
 • 1- tai 2-puolinen painatus
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • reunojen taitto mahdollista
 • levyn paksuus 3 mm tai 6 mm
 • neliöpaino 4200 g/m² tai 6310 g/m²
 • hyvä korroosion- ja säänkesto
 • UV-lakkaviimeistely mahdollista mattana tai kiiltävänä
Alumiinikomposiittilevyt (hopeanvärinen)
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • vahvuus 3 mm, paino 4 000 g/m²
 • harjattu ja hiottu pinta
 • hyvä korroosion- ja säänkesto
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • hopeanvärinen pohjaväri
 • valkoisiksi määritetyt pinnat näkyvät hopeanvärisinä
 • monissa malleissa osittainen viimeistely UV-lakalla mahdollinen
Kennolevyt
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • painettavissa molemmin puolin
 • polypropeeni-kennolevy, paksuus 2,5 mm, aaltoileva pinta
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • hyvä säänkestävyys
 • kierrätettävä
 • helppo kiinnittää, vahvistetut reiät tilauksesta
 • vankka vaihtoehto julisteille, repäisyluja
Kovat vaahtomuovilevyt
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 15 x 15 cm - 200 x 100 cm
 • valmiit koot painettavissa molemmin puolin
 • ultrakevyt ja silti vakaa, kiinnitys vaikka teipillä
 • vahvuus 2 mm (1 100 g/m²) tai 5 mm (2 500 g/m²)
 • matta valkoinen pinta
 • ei sisällä pehmitteitä
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • sisä- ja ulkokäyttöön
Suorapaino akryylilasin taakse
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 15 x 15 cm - 200 x 100 cm
 • PMMA-akryylilasi
 • puolet kevyempi kuin lasi
 • valkoinen pohjaväri
 • vahvuus 1 mm (1270 g/m²) tai 5 mm (6350 g/m²)
 • sisä- ja ulkokäyttöön
KAPA-vaahtomuovilevyt
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • helppo työstää, sopii hyvin messurakentamiseen
 • painettavissa molemmin puolin
 • 750 g/m² KAPA-vaahtomuovilevy, paksuus 10 mm
 • molemmin puolin muovipinnoitettu sellukartonki PUR-vaahtosisuksella
 • kosteutta hylkivä, puhdistus pyyhkimällä
 • sisäkäyttöön
 • tilauksesta UV-lakkaviimeistely kiiltävänä tai mattana
Painatus suoraan lasin taustapuolelle
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • painatus korkealaatuisilla UV-väreillä
 • lasin taustapuolella eristyskerros
 • lasin vahvuus 4 mm
 • valkoinen pohjaväri
 • hiotut kulmat
 • sisäkäyttöön
 • ripustinlevyt ja välikkeet mukana toimituksessa
Kennopahvit omilla mitoilla
 • tilattavissa rajoissa 15 x 15 cm - 118 x 84 cm
 • kevyt, mutta silti erittäin vakaa
 • korkealaatuinen laineri ja PE-pinnoite (500 g/m²)
 • kaksi materiaalivahvuutta
 • vahvuudessa 10 mm tulenkestävä materiaali (C-s1, d0)
 • vahvuudessa 16 mm vaikeasti syttyvä materiaali (B1)
 • ympäristöystävällinen ja kierrätettävä
 • kirkkaanvalkoinen pinnoitus molemmin puolin
Yksittäiskirjaimet akryylilasista
 • perusala valittavissa rajoissa 10 x 10 - 100 x 500 cm
 • useita värivaihtoehtoja
 • kiiltävä pinta
 • kirjainten vähimmäiskorkeus 8 cm
 • akryylilasin vahvuus 8 mm
 • kiinnitysvaihtoehdot: metallivälikkeillä tai liimaamalla
 • asennussabluuna mukana, kun kirjaimet liimataan tai kiinnitetään välikkeillä
Kirjaimet alumiinikomposiittilevystä
 • perusala valittavissa rajoissa 10 x 10 cm - 100 x 500 cm
 • alumiini saatavana useissa väreissä, mattana ja kiiltävänä
 • kirjainten vähimmäiskorkeus 10 cm
 • alumiinikerroslevyn vahvuus: 3 mm
 • kiinnitysvaihtoehdot: metallivälikkeillä tai liimaamalla
 • asennussabluuna mukana, kun kirjaimet liimataan tai kiinnitetään välikkeillä
Tarrakirjaimet
 • sisälle ja ulos
 • kalvokoot 20 x 20 cm - 300 x 100 cm
 • 65 µm pehmeä PVC-kalvo
 • irtokirjaimet ilman taustaa
 • monia eri värivaihtoehtoja
 • mukana raakeli
 • säilyvyys pystypinnalle kiinnitettynä 3 - 8 vuotta
Kangastaulut
 • valmiiksi määriteltynä useita eri kokoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 10 x 10 cm - 100 x 200 cm
 • haalistumattomat, ympäristöystävälliset värit
 • 360 g puuvillakangas tai 205 g satiinikangas
 • kuusesta valmistettu 2 cm syvä kiilakehys
 • saatavilla valkoinen tai musta kehys
 • painatus kiinnitetty takaa
 • hammastettu ripustin
Taulukalvot omilla mitoilla
 • koko omilla mitoilla rajoissa 15 x 15 cm - 130 x 500 cm
 • usein vaihtuville teksteille, kirjoitus liidulla tai liitutaulutussilla
 • helposti siirreltävissä pisteliimauksen ansiosta
 • tarttuu tasaisille ja hieman kaareville pinnoille
 • 180 µm musta PVC-kalvo
 • preeglattu pinta
Tapetit omilla mitoilla
 • sileä märkäliimattava kuitutapetti (150 g/m)
 • koko enintään 4,0 x 2,80 m
 • vuotien leveys 50 cm
 • päällemaalattava ja kuivana irrotettava
 • toimitetaan rullana
Kuvakehykset
 • sis. mekanismi ja painatus
 • valmiiksi määriteltynä useita eri kokoja
 • kehys alumiinia, syvyys 2,1 cm
 • painomateriaali 220 g polyesterikangas
 • sisätiloihin
 • seinälle
Kuvakehykset/seinäkkeet Classic
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 100 x 200 cm tai 300 x 200 cm
 • kehys alumiinia, syvyys 4,4 cm
 • painomateriaali 220 g polyesterikangas tai 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • 1- tai 2-puolinen käyttö
 • sisäkäyttöön
 • seinälle tai lattialle
Kuvakehykset/seinäkkeet Comfort
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 100 x 200 cm tai 300 x 200 cm
 • kehys alumiinia, syvyys 15 cm
 • painomateriaali 220 g polyesterikangas tai 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • 1- tai 2-puolinen käyttö
 • sisäkäyttöön
 • seinälle tai lattialle

Lisätuotteita:
 • kulmien pyöristys
 • reiät kulmissa
 • levynkiinnittimet
 • levyn pidikkeet, itsekiinnittyvät
 • ruostumattomat teräsvälikkeet
 • levytelineet
 • levynpidikkeet

Roll-up Classic
 • sis. mekanismi ja painatus
 • erinomainen säännölliseen käyttöön
 • sopii myös suojaverhoksi
 • korkeus 200 cm, eri leveyksiä
 • tukeva alumiinikotelo säädettävällä tukijalalla
 • useita materiaalivaihtoehtoja painopohjaksi
 • painatus vaihdettavissa
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 200 cm
 • 100 x 200 cm
 • 60 x 200 cm
 • 150 x 200 cm
Roll-up Basic
 • sis. mekanismi ja painatus
 • satunnaiseen käyttöön
 • korkeus 200 cm, eri leveyksiä
 • vankka alumiinikasetti, kaksi käännettävää jalkaa
 • musta tai hopeanvärinen mekanismi
 • useita materiaalivaihtoehtoja painopohjaksi
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 200 cm
 • 100 x 200 cm
Roll-up Comfort
 • sis. mekanismi ja painatus
 • korkealaatuinen materiaali ja valmistus
 • korkeus 215 cm
 • vankka alumiinikotelo, säädettävät jalat
 • useita materiaalivaihtoehtoja painatukselle
 • painatus vaihdettavissa
 • sisäkäyttöön
 • mukana laadukas, pehmustettu kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 215 cm
 • 100 x 215 cm
Roll-Up Color
 • sis. mekanismi ja painatus
 • painatuksen leveys 85 cm, korkeus 200 cm
 • useita materiaalivaihtoehtoja painatukselle
 • mekanismissa kuusi värivaihtoehtoa mattalakalla
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku
Roll-Up Black
 • sis. mekanismi ja painatus
 • musta runko, upea muotoilu
 • tukeva alumiinikotelo
 • useita materiaalivaihtoehtoja painatukselle
 • painatus vaihdettavissa
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 200 cm
 • 100 x 200 cm
Ekologiset bannerit
 • sis. mekanismi ja painatus
 • banneri ja jalusta painatettavissa
 • mekanismi kokonaan pahvia, 100 % kierrätettävissä
 • painatuksen leveys 80 cm, korkeus 200 cm
 • banneri 230 g pellavarakennepaperia
 • jalustan väri valkoinen tai ruskea
 • painatus vaihdettavissa
 • sisäkäyttöön
Roll-up Comfort Duo
 • sis. mekanismi ja painatus
 • painettavissa molemmin puolin
 • painatuksen korkeus 215 cm
 • vankka alumiinikotelo, säädettävät jalat
 • useita materiaalivaihtoehtoja painatukselle
 • painatus vaihdettavissa
 • sisäkäyttöön
 • mukana laadukas, pehmustettu kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 215 cm
 • 100 x 215 cm
Roll-Up XXL
 • sis. mekanismi ja painatus
 • painatuksen leveys 200 cm, korkeus 170-300 cm
 • korkeus säädettävissä teleskooppitangolla
 • Easy-Clip-teleskooppitangossa korkeudenosoitin
 • kasetin sivuilla järeät alumiinijalat
 • 330 g luonnonhartsia sisältävä polyesterikangas
 • läpinäkymätön musta taustapuoli
 • painatus vaihdettavissa
 • vaikeasti syttyvä (B1) painopohja
 • sisäkäyttöön
 • mukana vahvistettu vuorillinen laukku sekä laukku tangon säilytystä varten
 • paino pakkauksineen: n. 15 kg
Roll-upit vaihtokasetilla
 • sis. mekanismi ja painatus
 • vaihdettava painatuksen vaihtokasetti
 • painatuksen vaihto nopeaa ja helppoa
 • vankka kasettipohja
 • useita materiaalivaihtoehtoja painatukselle
 • sisäkäyttöön
 • laadukas, pehmustettu kuljetuslaukku
 • kevyt paino (enintään 5,5 kg)

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 200 cm
 • 100 x 200 cm
Roll-up Duot ulkotiloihin
 • sis. mekanismi ja painatus
 • painettavissa molemmin puolin
 • erittäin tukeva
 • vankka alumiinimekanismi, säädettävät jalat
 • painatus vaihdettavissa
 • 500 g PVC-pressu tai 195 g polyesterikangas
 • vaikeasti syttyvä (B1) painopohja
 • sopii ulkokäyttöön
 • 2 kuljetuslaukkua

Kokovaihtoehdot:
 • 85 x 200 cm
 • 100 x 200 cm
L-mainostelineet (alumiinia)
 • sis. mekanismi ja painatus
 • erittäin kevyt paino
 • korkeus 200 cm, leveys 80 cm
 • mekanismi hopeanväristä alumiinia
 • painatus vaihdettavissa
 • useita materiaalivaihtoehtoja painatukselle
 • B1-sertifioitu (vaikeasti syttyvä)
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku
 • järjestelmän paino 1,6 kg
L-mainostelineet (puuta)
 • sis. mekanismi ja painatus
 • ekologinen mainosväline
 • korkeus 190 cm, leveys 80 cm
 • runko kuusta
 • 330 g polyesterikangas, jossa luonnonhartsia
 • läpinäkymätön musta taustapuoli
 • painatuksen kiinnitys magneettilistalla
 • painatus vaihdettavissa
 • PVC-vapaa vaikeasti syttyvä (B1) painopohja
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku
X-bannerit
 • sis. mekanismi ja painatus
 • nopea pystyttää, kevyt kuljettaa
 • useita kokoja
 • mekanismi alumiinista ja lasikuitutangoista
 • painatus vaihdettavissa
 • sisäkäyttöön
 • kapeilla sivuilla päärmäys ja neljä purjerengasta
 • järjestelmän paino n. 2,1 kg
 • mukana kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 100 x 200 cm
 • 60 x 200 cm
 • 80 x 200 cm
 • 60 x 180 cm
 • 80 x 180 cm
 • 120 x 200 cm
 • 60 x 220 cm
 • 80 x 220 cm
 • 100 x 220 cm
X-bannerit Mini
 • sis. mekanismi ja painatus
 • sopii kaikille pöydille
 • kevyt muovirunko
 • 175 µm polyesterikalvo
 • sisäkäyttöön
 • painoalueen koko 24,5 x 47 cm
 • mekanismin mitat n. 28 x 46 x 11 cm (l/k/s)
 • mekanismin paino n. 40 g
Mainoskehykset magneeteilla
 • sis. mekanismi ja painatus
 • korkeus 180 cm, leveys 61 cm
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille, laminointi hillityllä hiekkastruktuuripinnalla
 • voidaan painaa 2-puolisena
 • painatus on mahdollista 2 vuodalle (etu- ja taustapuolelle)
 • voidaan kiinnittää valmiiksi asennetulla magneettilistalla
 • ei näkyviä ruuveja, puhdistus pyyhkimällä
 • mekanismi hopeanväristä alumiinia
 • painatus vaihdettavissa
 • vaikeasti syttyvä (B1) suojalaminaatti
 • sisäkäyttöön
Banneritelineet magneeteilla
 • sis. mekanismi ja painatus
 • korkeus 190 cm, leveys 80 cm
 • kokonaismitat 85 x 200 x 20 cm (L x K x S)
 • painatus joko 330 g luonnonhartsia sisältävälle polyesterikankaalle tai 280 g polyesterikankaalle
 • pystytys ja purkaminen nopeasti ilman työkaluja
 • voidaan kiinnittää valmiiksi asennetulla magneettilistalla
 • mekanismi hopeanväristä eloksoitua alumiinia
 • banneri ei sisällä PVC:tä
 • painatus vaihdettavissa
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • sisäkäyttöön
 • mukana kuljetuslaukku
 • kokonaispaino 4,5 kg

Suunnittelu alk. 50 €

Esimerkkivaihtoehto painosta:

Roll-up Classic
• painatuksen koko: 85 x 200 cm
• painopohjan materiaali: 500 g PVC-pressukangas
• mekanismin koko (L x K x S) 86,5 x 9 x 9 cm
• järjestelmän paino 5,5 kg
• 98 € / kpl

Salkoliput poikkitankojärjestelmiin
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 80 x 80 – 150 x 490 cm
 • sopii enintään 3 cm paksuihin poikkitankoihin
 • 110 g lippukangas tai 120 g reiällinen lippukangas, polyesteriä
 • sään- ja UV-kestävä yksipuolinen painatus
 • vahvistusnauha oikealla tai vasemmalla
 • lenkit ja karbiinilukot kiinnitykseen
 • hienopesu 30° c:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Salkoliput mastoille ilman poikkitankoa
 • useita valmiita kokovaihtoehtoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 80 x 80 - 300 x 490 cm
 • 110 g lippukangas tai 120 g reiällinen lippukangas, polyesteriä
 • sään- ja UV-kestävä yksipuolinen painatus
 • vahvistusnauha oikealla tai vasemmalla
 • lenkit ja karbiinilukot kiinnitykseen
 • hienopesu 30 °c:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Pisaraliput
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 90 x 272 tai 90 x 422 cm
 • 110 g lippukangas tai 120 g reiällinen lippukangas, polyesteriä
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • sään- ja UV-kestävä yksipuolinen painatus
 • kääntyvä alumiinitanko lasikuituvarrella
 • mukana kuljetuslaukku, metallinen ristijalka ja 5 litran letkupaino
 • hienopesu 30 °C:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Pisaraliput kaksipuolisina sisäkäyttöön
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 65 x 175 cm
 • 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • painatus molemmille puolille
 • sisäkäyttöön
 • kääntyvä alumiinitanko lasikuituvarrella
 • mukana kuljetuslaukku ja metallinen jalustalaatta
 • pyyhitään kostealla, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Pisaraliput yksipuolisina sisäkäyttöön
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 65 x 175 cm
 • 110 g lippukangas, polyesteriä
 • yksipuolinen painatus
 • sisäkäyttöön
 • kääntyvä alumiinitanko lasikuituvarrella
 • mukana kuljetuslaukku ja metallinen jalustalaatta
 • lippukankaan voi pestä 30° C:ssa ja silittää
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Siipiliput
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 87 x 303 tai 88 x 460 cm
 • 110 g lippukangas tai 120 g reiällinen lippukangas, polyesteriä
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • sään- ja UV-kestävä yksipuolinen painatus
 • käännettävä alumiinitanko teräsvarrella
 • mukana kuljetuslaukku, metallinen ristijalka ja 5 litran letkupaino
 • hienopesu 30 °c:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Pystyliput
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 59 x 230 tai 84 X 330 cm
 • 110 g lippukangas tai 120 g reiällinen lippukangas, polyesteriä
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • sään- ja UV-kestävä yksipuolinen painatus
 • käännettävä alumiinitanko teräsvarrella
 • mukana kuljetuslaukku
 • pesu 30° C:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Ikkunaliput sisätiloihin
 • sis. mekanismi ja painatus
 • painomitat 54 x 123 cm
 • mekanismin koko 55 x 155 cm
 • 110 g lippukangas, polyesteriä
 • sisäkäyttöön
 • sään- ja UV-kestävä yksipuolinen painatus
 • alumiininen teleskooppitanko ja poikkituki lasikuitua
 • imukupit kiinnittävät lipun tukevasti kaikkiin lasipintoihin
 • hienopesu 30 °c:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Ikkunaliput ulkotiloihin
 • sis. mekanismi ja painatus
 • koko 70 x 70 cm tai 75 x 110 cm
 • mekanismin pituus 91,7 cm
 • 110 g lippukangas, polyesteriä tai 500 g PVC-pressu
 • yksipuolinen painatus
 • sopii ulkokäyttöön
 • alumiininen teleskooppitanko (läpimitta 1,2 cm) ja poikkituki lasikuitua
 • kahvallinen imukuppi kiinnittää lipun tukevasti kaikkiin lasipintoihin
 • hienopesu 30 °C:ssa, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Pöytäliput
 • sis. mekanismi ja painatus
 • painomitat n. 18 x 40 cm
 • mekanismin mitat 26 x 49 cm
 • 55 g tafti, polyesteriä
 • yksipuolinen painatus
 • sisäkäyttöön
 • musta metallijalka ja hiilikuitutanko sekä musta reunusnauha
 • hienopesu 30 °c:ssa, kestää silityksen, ei konekuivausta
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
Puiset pöytäviirit
 • puinen viiriteline
 • kangas polyesteriä
 • korkeus 46 cm

Viirin kokovaihtoehdot:
 • 18 x 27 cm, kolmio
 • 23 x 29 cm, kolmio
 • 13 x 15 cm, viisikulmainen
 • 22 x 28 cm, viisikulmainen

Reunahapsujen värivaihtoehdot:
 • sini-valkoinen
 • vihreä-valkoinen
 • puna-valkoinen
 • musta-puna-keltainen
 • musta-valkoinen
 • valkoinen
Metalliset pöytäviirit
 • metallinen viiriteline
 • kangas polyesteriä
 • korkeus n. 30 cm
 • viirin koko 14 x 23,5 cm
 • tasareunainen

Lisätuotteet:
 • letkupainot
 • maa-ankkurit
 • laattajalat
 • autojalat
 • metalliset ristijalat letkupainolla
 • paino salkolippuihin

Vinyylimatot
Sopii hyvin esimerkiksi messuille, mainostempauksiin tai liiketiloihin, tapahtumiin, esiintymislavoille, näyteikkunoihin.
 • omilla mitoilla
 • koot rajoissa 50 cm x 50 cm - 300 cm x 300 cm
 • yksilöllisesti painettava vinyylimatto
 • sisä- ja ulkokäyttöön
 • helppo asentaa ja irrottaa
 • teippikiinnitys mahdollinen
 • vaikeasti syttyvä (BFL-s1) painomateriaali
 • 100 % kierrätettävä
Lattiatarrat ja kalvot sisäkäyttöön
Sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi messuilla, myyntitiloissa tai muissa toimitiloissa. Tarrat kestävät hyvin matoilla, levyillä, puu- tai PVC-lattioilla ja käsittelemättömillä kivilattioilla.
 • sisäkäyttöön
 • useita ennakkoon määriteltyjä kokoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 30 x 30 cm - 250 x 115 cm
 • 200 μm vinyylikangas
 • struktuuripintainen, matta valkoinen vinyylipinnoite
 • liukastumisenesto DIN 51130 -standardin mukaisesti
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • sopii tilapäiseen sisäkäyttöön jopa 1 kuukauden ajaksi
 • helppo kiinnittää, ei jätä jälkiä poiston jälkeen
 • kiinnityslämpötila vähintään + 10 °c
Lattiatarrat ja kalvot ulkokäyttöön
Sopii hyvin esimerkiksi messu- ja pysäköintialueille, kävelykaduille ja tapahtumiin. Kestää säällä kuin säällä. Tarrat kiinnittyvät yhtä hyvin niin sileälle tai hieman karhealle asfaltille kuin betoni- tai kivialustalle.
 • useita ennakkoon määriteltyjä kokoja
 • myös omilla mitoilla rajoissa 30 x 30 cm – 250 x 130 cm
 • 210 μm PVC-kalvo
 • suojalaminaatilla ja silkinhohtoisella hiekkastruktuurilla
 • liukastumisenesto DIN 51130 -standardin mukaisesti
 • tarttuu lähes kaikkiin pintoihin
 • helppo kiinnittää, ei jätä jälkiä poiston jälkeen
 • tilapäiseen ulkoliimaukseen enintään 3 kuukaudeksi
 • vähimmäislämpötila + 10° C, kiinnitetään kuivalle pinnalle
 • käyttölämpötila -40 °C - +100 °C
Lattiamainos-matto
Hyvä usein vaihtuville mainoksille.
 • matto läpinäkyvällä taskulla
 • taskuun mahtuu A1 kokoinen juliste
 • sisäkäyttöön
 • liukumista estävä kumipohja
 • mitat (L x K x S): 63,2 x 89,9 x 0,4 cm

Messupöydät alumiiniprofiileista
 • sis. mekanismi ja painatus
 • pöydän mitat pystytettynä (L x K x S): 85 x 93 x 42 cm
 • etupuolen mitat 72 x 86 cm
 • sivut 33,5 x 86 cm
 • kolme sivua painettavissa
 • käytännöllinen, pyörällinen laukku
 • materiaalina vaikeasti syttyvä (B1) kova vaahtomuovi
 • lisäksi tilattavissa pystytettävä kyltti painatuksella
 • tilauksesta suojaseinä akryylilasia (luukun koko 40 x 15 cm)
 • mekanismin paino 14,5 kg
Kaarevat messupöydät
 • sis. mekanismi ja painatus
 • mitat (L x K x S): 91 x 93 x 48 cm
 • kaareva muoto takaa erinomaisen vakauden
 • sisäkäyttöön
 • nopea asennus ainoastaan 3 osalla
 • lamellipainatuksessa kätevä tarranauhakiinnitys
 • puinen päällyslevy ja muovinen hyllytaso
 • pieni laukku vuorella, joka suojaa levyjä
 • varastoitavissa erittäin pieneen tilaan
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille
 • viimeistelty vaikeasti syttyvällä (B1) suojalaminaatilla
 • musta pöytälevy (kantokyky 70 kg)
 • muovinen hyllytaso (kantokyky 20 kg)
 • mekanismin paino 16,1 kg
Pyöreät messupöydät
 • sis. mekanismi ja painatus
 • mitat: halkaisija 45 cm, korkeus 93 cm
 • painatusalue 129 x 90 cm
 • sisäkäyttöön
 • nopea asennus ainoastaan 3 osalla
 • lamellipainatuksessa käytännöllinen tarranauhakiinnitys
 • puinen päällyslevy ja muovinen hyllytaso
 • pieni vuorillinen laukku suojaa painatusta
 • varastoitavissa erittäin pieneen tilaan
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille
 • viimeistelty vaikeasti syttyvällä (B1) suojalaminaatilla
 • pöytälevyn väri: musta
 • kantokyky 50 kg
 • mekanismin paino n. 8,5 kg
Kokoontaitettava tekstiilipöytä
 • sis. mekanismi ja painatus
 • järjestelmän koko (L x K x S) 100 x 100 x 32 cm
 • painatusalue 99,5 x 176 cm
 • voidaan koota ja taittaa kokoon nopeasti
 • sisäkäyttöön
 • ruskea tai harmaa pöytälevy puukuvioinnilla
 • metalliristikkomekanismi pikakiinnittimillä
 • tarranauha edessä, 4 tarrapistettä takana
 • 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • kiinniommeltu tarranauha
 • mukana pyörällinen laukku
 • pöydän ja hyllyn kantokyky 15 kg
Korkeat pöydät vitriinillä
 • sis. mekanismi ja painatus
 • rungon materiaali kevyt ja vakaa eloksoitu alumiinirunko
 • painomateriaali 1 mm läpinäkyvä akryylilasi
 • korkeus 106 cm, pöytälevyn halkaisija: 58 cm
 • hopeanharmaa pöytälevy ja 2 valkoista hyllylevyä
 • enimmäiskantavuus: pöytälevy 20 kg, hyllylevyt 5 kg
 • sisäkäyttöön
 • jopa 8 akryylilasipaneelia painatuksella
 • asennus ilman työkaluja
 • mukana pehmustettu pyörällinen laukku
 • paino laukkuineen ja pakkauksineen 27 kg
Kokoontaitettavat vitriinit
 • sis. mekanismi ja painatus
 • rungon materiaali kevyt ja vakaa eloksoitu alumiinirunko
 • painomateriaali 1 mm läpinäkyvä akryylilasi
 • korkeus 200 cm, halkaisija 56 cm
 • LED-valot, 18 W, 1 100 lm, värilämpötila 3 800 K, johdon pituus n. 250 cm
 • 3 hyllylevyä
 • enimmäiskantavuus: pöytälevy 20 kg, hyllylevyt 5 kg
 • sisäkäyttöön
 • jopa 16 akryylilasipaneelia painatuksella
 • asennus ilman työkaluja
 • mukana pehmustettu pyörällinen laukku
 • paino pyörällisine laukkuineen ja pakkauksineen 18 kg

Messuseinät Classic
 • sis. mekanismi ja painatus
 • sisäkäyttöön
 • suora kokoontaitettava metalliristikkorunko
 • lukitus magneetti- ja pikakiinnittimillä
 • 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • tarrakiinnityspisteet
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • mukana kaksi halogeenivalaisinta (220 V/150 W)
 • mukana pyörällinen kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 227 x 227 x 29 cm
 • 302 x 227 x 29 cm
Messuseinä Basic
 • sis. mekanismi ja painatus
 • sisäkäyttöön
 • suora kokoontaitettava metalliristikkorunko
 • lukitus napsauttamalla
 • 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • tarrakiinnityspisteet
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • mukana kantokassi

Kokovaihtoehdot:
 • 227 x 227 x 29 cm
 • 302 x 227 x 29 cm
Messuseinä tekstiilistä kaarevana
 • sis. mekanismi ja painatus
 • sisäkäyttöön
 • koko 288 x 226 x 89 cm
 • painoalueen koko 346 x 230,5 cm
 • kaareva ja kokoontaitettava metalliristikkomekanismi
 • lukitus magneetti- ja pikakiinnittimillä
 • tarrakiinnityspisteet
 • vaikeasti syttyvä (B1) painomateriaali
 • mukana kaksi halogeenivalaisinta (220 V/150 W)
 • mukana pyörällinen kuljetuslaukku
Messuseinät magneeteilla kaarevana
 • sis. mekanismi ja painatus
 • kolme eri kokoa
 • sisäkäyttöön
 • matta musta, jauhemaalattu alumiinirunko ruuviliitoksilla
 • painatus kiinnitetään magneettikiskoihin
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille
 • laminointi hillityllä hiekkastruktuuripinnalla
 • vaikeasti syttyvä (B1) laminaatti
 • mukana 2 halogeenivalaisinta (220 V/150 W)
 • mukana vuorattu kuljetuslaukku

Kokovaihtoehdot:
 • 301 x 224 cm
 • 192 x 224 cm
 • 341 x 224 cm
Messuseinä magneeteilla
 • sis. mekanismi ja painatus
 • mitat pystytettynä: n. 417 x 224 x 32 cm
 • sisäkäyttöön
 • matta musta, jauhemaalattu alumiinirunko ruuviliitoksilla
 • painatus kiinnitetään magneettikiskoihin
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille
 • laminointi hillityllä hiekkastruktuuripinnalla
 • vaikeasti syttyvä (B1) laminaatti
 • mukana 2 halogeenivalaisinta (220 V/150 W)
 • mukana vuorattu kuljetuslaukku
Messuseinä XXL magneeteilla
 • sis. mekanismi ja painatus
 • mitat pystytettynä n. 856 x 224 x 67 cm (L x K x S)
 • sisäkäyttöön
 • käytettävissä suorana tai L-muodossa
 • matta musta, jauhemaalattu alumiinirunko ruuviliitoksilla
 • painatus kiinnitetään magneettikiskoihin
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille
 • laminointi hillityllä hiekkastruktuuripinnalla
 • vaikeasti syttyvä (B1) laminaatti
 • mukana vuorattu kuljetuslaukku ja 4 halogeenispottia (220 V/150 W)
Kuvakehykset/seinäkkeet Classic
 • sis. mekanismi ja painatus
 • kangas voidaan asettaa yhdelle puolelle (1 painatus) tai molemmille puolille (2 painatusta)
 • kaksipuolisina voit käyttää niitä siirtoseininä tai tilanjakajina, yksipuolisina seinälle ripustettuina.
 • sisäkäyttöön
 • kehys alumiinia
 • syvyys 4,4 cm
 • painomateriaali 220 g polyesterikangas tai 250 g läpinäkymätön polyesterikangas

Kokovaihtoehdot:
 • 100 x 200 cm
 • 300 x 200 cm
Kuvakehykset/seinäkkeet Comfort
 • sis. mekanismi ja painatus
 • kangas voidaan asettaa yhdelle puolelle (1 painatus) tai molemmille puolille (2 painatusta)
 • sisäkäyttöön
 • kehys alumiinia
 • syvyys 15 cm
 • painomateriaali 220 g polyesterikangas tai 250 g läpinäkymätön polyesterikangas

Kokovaihtoehdot:
 • 100 x 200 cm
 • 300 x 200 cm
Halogeenivalaisimet messuseinälle
 • 220 V / 150 W
 • mukana kaapeli
 • sopii messuseinään
 • vain sisäkäyttöön

Paviljonki
 • helposti ja nopeasti pystytettävä katos
 • jopa neljä erilaista vaihtobanneria tarranauhakiinnityksellä
 • kiinnitysmahdollisuus jopa 4 sivuseinälle
 • 6 kattovärivaihtoehtoa: valkoinen, punainen, sininen, vihreä, musta, keltainen
 • vedenpitävä, tulen- ja UV-kestävä 500D-polyesterikangaskatto
 • katoksen koko: 3 x 3 m
 • alikulkukorkeus: 2,02 m
 • katonharjan korkeus: 3,40 m
 • kokonaispaino: n. 25 kg
 • rungon materiaali: alumiini
 • tukijalkojen halkaisija: n. 40 mm, tukijalat voidaan varmistaa telttakiiloilla
 • nurkkien teleskooppitangot kuusikulmaisia
 • katoksen mukana kuljetuslaukku, 4 telttakiilaa ja 4 x 4 m kiinnitysnyöriä
Paviljongin vaihtobannerit
 • painatuksen koko: 298 x 32 cm
 • materiaali: 500 g PVC-pressu
 • vedenpitävä, tulen- ja UV-kestävä
 • kiinnitys seinän yläreunaan ulkopuolelle
 • tarranauhakiinnitys
 • nopea vaihto
Paviljonkien sivuseinät
 • koko 300 x 200 cm
 • painettavissa kauttaaltaan
 • painatus näkyy ulkopuolella
 • 195 g polyesterikangas
 • yhtenäisellä seinällä, panoraamaikkunalla tai puolikorkealla sivuseinällä
 • vaikeasti syttyvä, B1, painomateriaali
 • kattoon kiinnitys tarranauhoilla
 • kiinnitys paviljongin runkoon tarralenkeillä
 • sivuseinien yhdistäminen vetoketjulla
Paviljonkien sivuseinät ilman painatusta
 • koko 300 x 200 cm
 • ilman painatusta
 • 195 g polyesterikangas
 • yhtenäisellä seinällä, panoraamaikkunalla tai puolikorkealla sivuseinällä
 • vaikeasti syttyvä, B1, painomateriaali
 • kattoon kiinnitys tarranauhoilla
 • kiinnitys paviljongin runkoon tarralenkeillä
 • sivuseinien yhdistäminen vetoketjulla
Paviljonkien mainosbannerit
 • samankokoinen kuin paviljongin sivuseinät
 • painettavissa kauttaaltaan
 • painatus näkyy paviljongin sisäseinällä
 • helppo kiinnittää kiinteillä tarranauhalenkeillä
 • 250 g läpinäkymätön polyesterikangas
 • vaikeasti syttyvä, B1, painomateriaali
Lisätuotteet:
 • paviljongin tukipainot

Suunnittelu alk. 50 € / pinta.
Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista.

Magneettipylväät
 • sis. mekanismi ja painatus
 • korkeus 225 cm, halkaisija: 64 cm
 • helppo pikakiinnitysjärjestelmä, nopea koota ja purkaa
 • painatus 450 µm polyesterikalvokomposiitille
 • laminointi hillityllä hiekkastruktuuripinnalla
 • 3 grafiikkavuotaa, 1 vuodan koko 67,2 x 223,6 cm
 • vuotien asennus onnistuu nopeasti ja ilman työkaluja
 • grafiikkavuodat kiinnitetään magneeteilla
 • vaikeasti syttyvä (B1) laminaatti
 • sisäkäyttöön
 • siirrettävä
 • mukana pehmeä vetolaukku
 • paino pakkauksineen: 16,5 kg

Julkaisut
Mainokset

Kansikuvien ja profiilikuvien suunnittelu ja toteutus 30 € / 1 - 3 kpl

Tekstin tuottaminen valmiin idean mukaan alk. 30 €

Tekstiluonnoksen puhtaaksikirjoitus alk. 30 €

Oikoluku, tekstin korjaaminen alk. 30 €

Kuvien etsintä kuvapankeista tai valokuvaaminen alk. 20 € / tunti

Kuvan työstäminen, peruskuvankäsittely alk. 30 €

Lehtimainos
Verkkomainos
Banneri nettiin
Näyttömainos
Uutiskirje

Suunnittelemme digitaaliset mainokset ja printtimainokset tarpeesi mukaan.

Vähimmillään suunnittelu sisältää mainoksen graafisen ulkoasun suunnittelun valmiin sisällöllisen materiaalin ja valmiiksi määritellyn mainosalan koon mukaan.

Halutessasi osallistumme mainoksen sisällön suunnitteluun, kuten tekstin ja kuvituksen toteuttamiseen.

Mikäli mainos on vasta ideatasolla, voimme osallistua myös mainoksen luonteen ja kohderyhmän määrittelyyn, sekä voimme auttaa mainoksen julkaisun ajankohdan ja julkaisualustan suunnittelussa.

Suunnittelu alk. 50 €

Teksti

Mikäli tekstin aiheet toimitetaan esim. käsitekarttana tai listattuna niin, että aiheesta pääsee kiinni, voimme tuottaa tekstisisällön markkinointimateriaaleihin ja verkkosivuille. Voimme myös tarkistaa valmiiksi kirjoittamanne tekstin tai täydentää sitä haluamassanne määrin.

Mikäli tilaat sisällöntuotantoa, tarvittaessa sovimme tarkemmin sanamäärän ja siihen suhteutetun hinnan. Tekstisisältöä tuotetaan suomen kielen lisäksi mm. englanniksi ja ruotsiksi. Hintojen oletuskielenä on suomen kieli. Tekstin tuottamiseen sisältyy 1 muokkauskierros.

Tekstin tuottaminen valmiin idean mukaan alk. 30 €

Tekstiluonnoksen puhtaaksikirjoitus alk. 30 €

Oikoluku, tekstin korjaaminen alk. 30 €

Lokalisointi alk. 30 €

Käännöspalvelu, kääntäminen alk. 30 €

Kuvat

Kuvasisältöä voidaan tuottaa muun muassa kuvapankeista etsimällä, valokuvaamalla sekä piirroksia tai graafisia kuvia piirtämällä.

Kuvien etsintä kuvapankeista tai valokuvaaminen alk. 20 € / tunti

Kuvan työstäminen, peruskuvankäsittely alk. 30 €

Jotkin palvelut voidaan toteuttaa tuntihinnoitteluun perustuen, tästä sovimme aina erikseen.

Tuntihinnan mukaan voidaan veloittaa muun muassa verkkosivujen muutostyöt ja päivitykset, aineiston muokkaukset toimeksiannon päättymisen jälkeen, tarjotusta poikkeavat palaverit ja lisätyötunnit sekä markkinoinnin ja sen eri tapojen suppeat ja laajemmat suunnittelut.

Emme veloita lisämaksuja ilman siitä etukäteen erikseen ilmoitettuamme ja asiasta sovittaessa.

Tuntihinta alk. 20 €
Vähimmäisveloitus / 1 tunti
Mikäli palvelun toteuttaminen vaati matkustamista, laskutetaan matkakustannuksia 0,50 € / km

Painetun tuotteen toimitus alkaen 6 €
Toimipisteestä nouto 0 €

Toimitushinta riippuu toimituksen painosta ja tilavuudesta.

Toimeksianto

Voit tehdä toimeksiannon yksittäisestä työstä tai laajemmasta kokonaisuudesta.

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi:
→ sähköpostilla
→ yhteydenottolomakkeella
→ chatilla

Otettuasi yhteyttä vahvistamme tilauksenne tai annamme tarjouksen pyydetystä palvelusta. Vahvistuksen tai tarjouksen hyväksymisen jälkeen alamme toteuttamaan toimeksiantoanne. Suunnitteluvaiheessa pääsette vaikuttamaan lopputulokseen, joten lopputulos ei koskaan tule yllätyksenä. Kun lopputulos on mieleinen, hoidamme painotuotteen painon. Lopuksi lähetämme painetun materiaalin haluttuun osoitteeseen. Suunnitteluaineiston toimitamme teille sähköisessä muodossa. Toimeksiannon suorittamisen jälkeen lähetämme pdf-laskun sähköpostin liitetiedostona.

Toimintaperiaatteet

Lähtökohtamme on se, että suunnittelu ja toteutus on laadukasta ja tarkoituksenmukaista. Toteutamme tilauksen siten, että suunnittelu tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa ja että tilaaja pääsee halumassaan laajuudessa itse vaikuttamaan lopputulokseen, näin ollen lopputulos ei tule yllätyksenä ja se on mieleinen. Suunnittelut aloitetaan aina ”tyhjältä pöydältä” eli emme käytä valmiita pohjia vaan suunnittelemme kaiken alusta loppuun tilaajan ohjeiden mukaan.

Olipa työn alla mikä materiaali tahansa, käytännössä ensin tutustumme tilaajan ennakkosuunnitelmiin. Ennakkosuunnitelmien ja ohjeiden pohjalta lähdemme kehittelemään luonnoksia, joita teemme materiaalista ja ennakkosuunnitelmista riippuen noin 1-5 kpl. Lähetämme luonnokset kommentoitavaksi, ja näiden kommenttien pohjalta lähdemme kehittämään eteenpäin. Kommentoinnin pohjalta teemme tarvittavat muutokset, jatkamme ideointia tai teemme muuta tilanteessa tarpeellista. Mahdollisten muutostöiden jälkeen toimitamme uuden version suunnittelusta, näin asiakkaamme pääsee kertomaan muutostoiveistasi matalalla kynnyksellä, mikäli muutostarpeita on.

Annamme tilaajan halutessaan pitää kaikki ohjat käsissään, mutta olemme tilaajan oppaana kaikissa tilanteissa, joissa neuvojamme halutaan. Olemme mielellämme mukana jo ideointivaiheessa sekä autamme myös painomateriaalin valinnassa. Suunnittelemme joko valmiin idean pohjalta, ideoimme tilaajan kanssa yhdessä tai hoidamme kaiken itsenäisesti.

Suunnittelu toteutetaan tilaajan tarjoamien valmiiden lähdemateriaalien pohjalta halutun lopputuotteen mukaiseksi. Tilaajan tulee tarjota käytettävä kuvitus (valokuvat, piirrokset tai muu), myös täysin valmis teksti tulee tarjota.

Hintaan sisältyen muotoilemme kuvituksen painopohjaan ja tarvittaessa teemme perusmuotoista kuvankäsittelyä painopohjaa varten toimitetuille kuville. Vastaamme myös yksinkertaisista graafisista elementeistä ilman erillistä hintaa.

Erikseen sovittaessa on mahdollista tilata tekstin sisällöllinen tuottaminen tai muotoilu. Myös kuvasisällön tuottaminen on mahdollista tilata erikseen sovittaessa. Sisällöntuotannon esimerkkejä hintoineen löytyy kohdasta Sisällöntuotanto.

Kun suunnittelun lopputulema on mieleinen, viimeistelemme suunnittelun ja vahvistuksenne jälkeen laitamme painettavan materiaalin painoprosessin käyntiin.

Suunnittelemme ja painamme lukemattomia eri tuotteita ja tuoteryhmiä, jotka löytyy mm. tältä sivulta. Suunnittelemme myös muita kohteita tarpeen mukaan, myös muualla painettavia tuotteita. Mikäli pystymme tarjoamaan suunnittelun lisäksi myös painon, se vain sujuvoittaa prosessia. Painamme myös asiakkaamme itse suunnittelemia materiaaleja.

Projektin lopuksi toimitamme suunnittelun vektoritiedoston, laskun työstä sekä painetun tuotteen. • suunnittelu ja toteutus alusta loppuun laadukkaasti tilaajan tarpeiden mukaan
 • tarjoamme tarpeen mukaan useita luonnoksia ja vaihtoehtoja
 • tilaaja pääsee näkemään suunnittelut ja etenemisen säännöllisesti, sillä toimitamme aina suunnittelujen uusimman vaiheen sähköpostin liitetiedostona tai verkkosivut verkossa
 • välikommentointi työstä ja kehityssuunnasta suotavaa, muutokset onnistuvat kohtuullisissa määrin missä vaiheessa tahansa
 • muutostarpeista tai muista huomioista tilaaja voi esim. soittaa tai lähettää sähköpostia, muutosten jälkeen toimitamme tilaajalle aina uusimman version
 • käytämme asiakkaan toimittamaa valmista sisältöä, tai erikseen sovittaessa tarvittaessa osallistumme sisällön tuottamiseen
 • hiotaan, kunnes lopputulos on halutunlainen
 • yhteydenpito hoituu esim. puhelimen ja sähköpostin välityksellä, joten olemme helposti asiakkaan tavoitettavissa, asiakkaamme toimipaikka voi olla missä päin Suomea tahansa
 • tavoitteena pitkäaikainen yhteistyö, mutta toteutamme myös yksittäisiä projekteja

Hinnoittelu

Suunnittelu

Suunnittelut pystymme tarjoamaan suurin osin kiinteän hinnaston mukaan. Mikäli työ mahdollisesti vaatii keskimääräisesti enemmän aikaa, tai työn vaativuutta on vaikea arvioida ilman tarkempia tietoja, esitämme materiaalin kohdalla ’alkaen’ -hinnan ja annamme tarjouksen tarkempien tietojen pohjalta.

Suunnittelemme materiaalit sellaisessa laajuudessa, koossa ja muodossa, sekä sellaisesta materiaalista kuin on tarpeen.

Suunnittelu sisältää valmiin sisällön taiton joko kanssanne yhdessä tekemämme ulkoasusuunnitelman mukaan tai ilmoittamanne valmiin ulkoasuohjeistuksen mukaan.

Suunnittelu ja taitto toteutetaan tarjoamienne valmiiden lähdemateriaalien pohjalta halutun lopputuotteen mukaiseksi. Teidän tulee siis tarjota käytettävä kuvitus (valokuvat, piirrokset), myös valmis teksti tulee tarjota, mikäli näistä ei muuta erikseen sovita.

Voimme tuottaa osan tai koko sisällön siitä erikseen sopimalla. Lisäpalveluna onnistuu esimerkiksi kirjoittaminen valmiin idean mukaan, tekstin sisällöllinen tuottaminen tai muotoilu, valmiin tekstin puhtaaksikirjoitus, tekninen oikoluku (kielioppi, kirjoitusvirheet), kuvien etsintä kuvapankeista, valokuvaaminen ja kuvankäsittely.

image

Suunnittelut alk. 50 €

Paino

Painokustannukset riippuvat tuotteesta ja siihen liittyvistä painovalinnoista. Joihinkin painettaviin materiaaleihin esitämme valmiita hyviä painovaihtoehtoja, joihin voimme tarjota suoraan kiinteän hinnan. Nämä vaihtoehdot hintoineen löytyvät tuotteen kohdalta.

Osaan materiaaleihin ja tuotteisiin emme tarjoa ennakkoon määriteltyä kiinteää hintaa ennen tarkempia tietoja, sillä hinta koostuu monesta eri osatekijästä. Mikäli hintaa ei ole ilmoitettu tuotteen kohdalla, annamme hinnan tarkempien tietojen pohjalta.

Ilmoitettujen painovaihtoehtojen lisäksi voimme tarjota myös mukautettuja vaihtoehtoja pienin tai suurin muutoksin. Eli, mikäli ennakkosuunnitelmanne poikkeaa esitetyistä vaihtoehdoista esimerkiksi koon, painomateriaalin tai määrän suhteen, kannustamme kysymään lisätietoja suunnitelmien toteuttamiseksi. Autamme mielellämme toteuttamaan halutunlaisen painon.

Huomioithan, että sivulla tarjotut hinnat ovat voimassa vain suunnittelutyön yhteydessä. Tarvittaessa voit kysyä hintaa pelkälle painolle, ilman suunnittelua.


Kaikkiin tällä sivustolla esitettyihin hintoihin lisätään alv. 24 %.

Palautteita

"Iso kiitos ammattimaisesta tavasta työskennellä Kaisla Group asioiden tiimoilta. Lähtötilaselvityksen/-palaverin jälkeen asiat etenivät juuri oikeanlaisesti ja suuntaisesti. Suunnittelu toteutui hyvin ja vaivattomasti. Saimme toimivan paketin omiin käyttötarkoituksiimme kolmen yhtiön osalta, mm. verkkosivustot. Lisäksi pakettiin kuului yhden yhtiön lisämarkkinointimateriaalin suunnittelu- ja toteutus flyer-mainoksen ja roll-up-mainoksen osalta, sekä käyntikortit ja visuaaliselta puolelta lisäksi logon/tuotemerkin suunnittelu yhdelle yhtiöistämme.

Olemme erittäin tyytyväisiä visuaalisen- ja teknisen puolen osaamisesta. Tärkeä osa-alue on myös aikataulut, jotka toteutuivat juuri niin kuin sovittiin.

Kustannukset pysyivät siinä missä oli sovittu. Hinta-laatu-suhde mielestämme erinomainen kokonaisuudessaan.

Suosittelen ehdottomasti Lauri Luhtaniemen ja Deep Forest Oy:n palveluita."


Tom Kaisla
Kaisla Group

Nämä tehtiin:
- verkkosivut: vesiheina.fi, hankoaviisi.fi ja kaislainvest.fi
- logo: Vesiheinä
- flyer: Hanko Aviisi
- roll-up: Hanko Aviisi
- käyntikortti: Tom Kaisla

"Suunnittelu toteutui hyvin ja vaivattomasti."


"Toimintasi on ollut ammattimaista ja olet oivaltanut hyvin meidän antamaa ohjeistusta suunnittelussa kuin toteutuksessakin erinomaisesti. Työjälki on ollut kaikkien yrityksiemme kohdalla erinomaisen hyvää. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä palveluunne."


Tom Kaisla
Kaisla Group / Vihreä Lipstikka

Nämä tehtiin:
- verkkosivut
- logo
- tarra
- juliste
- käyntikortti
- roll-up

"Olemme äärimmäisen tyytyväisiä"


"Olimme jälleen kerran erittäin tyytyväisiä Diifin ja Laurin palveluihin. Tarvitsimme hieman lisäpäivityksiä ja ne hoituivat erinomaisesti. Nettisivut päivitettiin vastaamaan nykytilannettamme ja tilasimme samalla painomateriaalia tarpeisiimme.

Työnjälki oli jälleen ensiluokkaista ja sovitut aikataulut pitivät − tai oikeastaan alittuivat. Hinta- laatusuhde erinomainen.

Kiitos jälleen Lauri. Suosittelemme ehdottomasti käyttämään Diifin palveluita. Tulemme myös jatkossa käyttämään palveluita."


Tom Kaisla
Vihreä Lipstikka

Nämä tehtiin:
- verkkosivujen sisällön päivitys
- A4 ja A1 kokoiset ruokalistat
- lehtimainos ja sen ilmettä mukaileva juliste

"Työnjälki oli jälleen ensiluokkaista ja sovitut aikataulut pitivät"

Työnäytteitä

Käyntikortteja
image
Käyntikortti
- Kaksipuolinen
- 8,6 x 5,4 cm
image
Käyntikortti
- Kaksipuolinen
- 8,5 x 5,5 cm
image
Käyntikortti
- 8,5 x 5,5 cm
image
Käyntikortti
- 8,9 x 4,9 cm
image
Käyntikortti
- 8,5 x 5,5 cm
image
Käyntikortti
- Kaksipuolinen
- 9 x 5 cm
image
Käyntikortti
- Kaksipuolinen
- 8,5 x 5,5 cm
Logoja ja symboleja
image
Logo
- Useista vaihtoehdoista asiakkaan valitseman fontin pohjalta jalostettu logo
- Yksittäisiin kirjaimiin tehty muotoilua
- Värit valittu harkitusti useista vaihtoehdoista
image
Logo ja symboli
- Asiakkaan ennakkoon valitseman pääfontin ja hahmotteleman kuvakkeen pohjalta muodostettu liikemerkki
- Yksittäisiin kirjaimiin tehty muotoilua
- Logoa ja symbolia voidaan käyttää yhdessä tai erikseen
image
Liikemerkki
- Asiakkaan ohjeiden mukaan musta-valkoinen kuvake
image
Logo ja symboli
- Samalla teemalla olemme tehneet asiakkaan toiselle yritykselle (Vesiheinä) vastaavan logo+symboli -yhdistelmän
image
Logo ja symboli
- Useista fonttivaihtoehdoista asiakkaan valitsema pohjafontti
- Kaikista kirjaimista typistetty päätteet eli 'väkäset'
- Asiakkaan toiselle yritykselle (Vihreä Lipstikka) teimme saman idean pohjalta myös toisen logo+symboli -yhdistelmän
image
Logo ja symboli
- Useista fonttivaihtoehdoista asiakkaan valitsema fontti, yksittäisiin kirjaimiin tehty muotoilua.
- Asiakkaan luonnoksen pohjalta piirretty kuvake.
- Voidaan käyttää yhdessä liikemerkkinä, tai erikseen kuvakkeena ja logona.
image
Liikemerkki
- Asiakkaan ennakkosuunnitelmien mukaan toteutettu.
- Asiakkaan toimittama kasvoprofiilikuva tuli yhdistää ristikuvioon.
image
Logo ja symboli
- Monista vaihtoehtoisista ideoista ja kokeiluista päädyimme tähän lopputulokseen.
image
Logo ja symboli
- Logo on tehty asiakkaan valitseman fontin muototeemaa mukaillen. Jokaista kirjainta on uudelleenmuotoiltu enemmän tai vähemmän, siten, että kirjaimet ovat paremmin logoon istuvia.
- Symboli on vektoroitu asiakaan toimittamasta kuvasta.
- Symboli tuli sijoittaa logon taakse keskelle. Teimme logosta ja symbolista myös erillään käytettävät versiot.
Esitteitä, mainoksia ja muuta
image
Juliste
- A1 kokoinen juliste
- tehtiin myös A4 kokoinen versio samalla sisällöllä
image
Roll-up
- L85 x K200 cm
image
Flyer
- A4
image
Banderolli
- L200 x K100 cm
image
Mainos
- BBC Wildlife -aikakausilehdessä 2017
- A5
image
Taksihinnasto
- Tarra
- 25 x 12 cm
image
Flyer
- A5
image
Roll-up
- L85 x K200 cm
image
Roll-up
- L85 x K200 cm
image
Pakkauspussi
- Kuva verkkokaupan postituspussiin
- Kuva on valmistettu ennalta suunniteltujen elementtien pohjalta
- 19 x 40 cm
image
Lehtimainos
- Puolen sivun mainos paikalliseen lehteen
- 19 x 14 cm
- Lisäksi teimme mainoksen ilmettä mukailevan julisteen A1-koossa
Messut
image
Birdfair -messu Isossa-Britanniassa 2017
- Kuvabanderollit 3 kpl L200 x K100 cm
- Nimibanderolli L200 x K40 cm
- Messupöytä
- Seinäkarttoja L70 x K50 cm
- Kaksipuolisia esitteitä A4
- Käyntikortteja
- Palveluesittely tietokoneella
image
Vuoden luontokuva -tapahtuma 2016
- Roll-upit 2 kpl L85 x K200 cm
- Messupöytä
- Käyntikortteja
- Esitteitä A4
Taitto ja sisällöntuotanto
image
Karhun valokuvaus -kirja 2016
- Kannen ja sivujen taitto
- Kuvien käsittely
image
Mielen väreet -kirja 2016
- Kannen ja sivujen taitto
- Kuvien käsittely
image
Uutiskirjeitä 2016-2018
- Taitto ja sisällöntuotantoa