Yritys

Diif toimii yrityspalvelujen alueella, johon eri muodoissa kuuluvat markkinointi ja mainonta, tietyin ehdoin toiminnan alueet voidaan tiivistää seuraavaan kolmeen osioon:

• verkkosivut
• markkinointimateriaalit
• painotuotteet

Verkkosivut palvelunamme sisältää verkkosivujen koko prosessin suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Varsinaisen verkkosivun lisäksi tai sen sijaan voimme toteuttaa tarpeisiinne sopivan verkkokaupan.

Markkinointimateriaalit käsittävät yrityksen printti- ja digitaalisessa markkinoinnissa käytettävien materiaalien suunnittelun ja painamisen tai tallentamisen muuten sopivaan muotoon. Markkinointimateriaaleja voivat olla esim. käyntikortti, logo, esite, sosiaalisen median mainos tai vaikkapa messukalusteet.

Palveluihimme kuuluvat myös painotuotteet, joita ovat esim. liikelahjat ja mainoslahjat. Painotuotteisiin voidaan painaa esim. yrityksen logo tai muu kuvitus.

Tarkemmin näihin kolmeen osioon ja niiden sisältöihin pääset tutustumaan klikkaamalla valikosta haluamallesi sivulle.

Kaikissa palveluissamme pystymme tarjoamaan näihin liittyvän suunnittelun ja toteutuksen, pystymme huolehtimaan niin visuaalisesta kuin sisällöllisestä suunnittelusta ja toteutuksesta.


Diif on vuonna 2017 perustetun Deep Forest Oy:n aputoiminimi, jolla harjoitetaan osaa yrityksen liiketoiminnasta. Perusperiaatteisiimme kuuluu tarjota palveluitamme yksilöllisesti, joustavasti, laadukkaasti ja luotettavasti.

Pienenä toimijana pystymme toimimaan joustavasti ja kilpailukykyisesti. Laaja-alaisten taitojen ja palveluiden vuoksi voimme toimia tarpeiden mukaan eri menetelmin eri ympäristöissä, joka hyödyttää myös asiakkaitamme. Yrityksen ja yrittäjän vahvuuksiin kuuluu myös luova mielikuvituksen rikkaus, mutta kuitenkin yksinkertainen tyylikkyys ja selvälinjaisuus.

Kun tilaat yritykseltämme, olemme aina tarvittaessa tavoitettavissa vähintäänkin puhelimen ja sähköpostin välityksellä, voimme järjestää tapaamisen myös verkkopalaverissa.


Uskomme, että pitkälti toimintatapojemme ansiosta voimme tarjota laadukkaan ja halutunlaisen tuotoksen lisäksi myös edullisemmat hinnat kuin moni muu. Näihin toimintatapoihimme kuuluvat muun muassa toiminnan perustuminen verkkoympäristöön ja etäyhteyksiin. Toinen kustannustehokkuutta lisäävä asia on myös varsinaisten palaverien karsiminen.

Näiden toimintatapojen ansiosta muun muassa yrityksen ylimääräiset toimitilamenot eivät korota palvelujen hintaa. Lähtökohtaisesti emme järjestä konkreettisia palavereja. Mikäli palaveria toivotaan, järjestämme ensisijaisesti verkkopalaverin, jossa voimme keskustella kasvokkain. Yhteydenpidossa suosimme sähköpostin käyttöä, monessa tapauksessa myös puhelinkeskustelu on erittäin toimiva ja nopea tapa ottaa yhteyttä. Kun käytämme työhön varatun ajan tehokkaasti, saamme tehtyä enemmän vähemmässä ajassa, ja näin myös työn kustannukset laskevat.

Vaikka toimimme pääasiassa etäyhteyksillä, on yrityksellä myös konkreettinen toimipiste Oulussa. Toimipisteessä tai muualla sopimassamme tapaamispaikassa voimme tavata asiakkaitamme, mikäli tämä on toiveena. Lisäksi painettujen tuotteiden noutaminen on mahdollista toimipisteeltä.


Tietosuojaselostettamme pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Sosiaalinen media:


Facebook

Instagram

LinkedIn

Yrittäjä

Yrittäjä
Lauri Luhtaniemi

Tutkinnot
⋆ 2006-2010 Audiovisuaalisen viestinnän pt, media-assistentti, KAO
⋆ 2006-2010 Lukio, ylioppilas, Kajaanin lukio
⋆ 2012-2015 Lapsi- ja perhetyön pt, lastenohjaaja, KKRO
Kurssit
⋆ 2017 Kasvuun johtaminen, Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén

Kielitaito

suomen kieli: äidinkieli
englannin kieli: taitava kielenkäyttäjä / C
ruotsin kieli: perustason kielenkäyttäjä / A
ranskan kieli: perustason kielenkäyttäjä / A

Säännöllisessä käytössä olevat ohjelmistot

Photoshop — kuvankäsittely
Illustrator — vektorigrafiikan tuottaminen
InDesign — monisivuisten julkaisujen tekeminen
XD — verkkosivujen suunnittelu
Dreamweaver — verkkosivujen rakentaminen


Yrittäjän puheenvuoro

Hei,
Kiva kun selasit sivua tännekin asti, tästä osiossa pääset lukemaan muutamia tiettyjä asioita yrityksestä ja minusta, jotka haluan jakaa kanssasi.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2017 saakka, yritykseni nimi on Deep Forest Oy, ja Diif on yksi yrityksen aputoiminimistä. Toiminimellä Diif tarjoan tältä sivustolta löytyviä palveluja, eli verkkosivujen, markkinointimateriaalien ja painotuotteiden suunnittelua ja toteutusta. Nimellä Deep Forest pyöritän verkkokauppaa osoitteessa deepforest.fi, verkkokaupassa myynnissä on mm. tuotteita, joissa kuvituksena käytän kuvaamiani luontokuvia. Mikäli luonto- ja villieläinaiheiset valokuvat kiinnostavat, vieraile myös verkkokaupan Instagram-sivulla ja Facebook-sivulla.

Kotipaikkana yritykselle ja itselleni toimii Oulu, jossa olen asunut vuodesta 2012 saakka. Ennen Ouluun muuttoa, kotiseutuani ovat olleet Kajaani ja Kuhmo, joissa olen asunut suurimman osan elämästä. Nämä kaksi kaupunkia ovat vaikuttaneet elämääni aika lailla tasavertaisesti, joten yksinkertaisimmillaan sanonkin alkuperäisen kotiseutuni olevan Kainuu.

Kaupungin ympäristön vastapainoksi, minulle tärkeää on villi luonto. Voi sanoa, ehkä hieman pelkistäen, että kirjaimellisesti osan lapsuuttani olen kasvanut keskellä metsää ja sieltä on jäänyt arvostus luontoa ja sen monimuotoisuutta kohtaan. Usein vierailenkin Kainuun alueella mm. sen upeiden luontoarvojen vuoksi. Myös Oulu tarjoaa mahdollisuuksia olla tekemisissä luonnon kanssa, sillä lähialueilta löytyy paljon luontokohteita. Yritystoimintani lisäksi, olenkin innokas retkeilijä ja luonnossa liikkuja, silloin milloin tilaisuuksia niihin saan järjestettyä.

Minulle on tärkeää tarjota luontoelämyksiä myös tyttärelleni, siksi monesti hän onkin kanssani patikoimassa tai lyhyemmillä telttaretkillä. Luonnossa liikkuessa voimme myös poimia sieniä ja marjoja omiin tarpeisiimme, mikä on aivan mahtavaa. Lähiseutuluontomatkailun lisäksi pyrimme pääsemään kerran vuodessa pitempään reissuun, joka tässä tapauksessa tarkoittaa autolla ajelua ja telttailua retkeily- ja seikkailuhengessä pohjoisen suunnalla, eli Oulusta katsottuna ympäri Lappia ja Pohjois-Norjaa. Suuri osa yritykseni palveluista on sisätyötä tietokoneen ääressä, joten kaikenlainen retkeily tuo hyvää vastapainoa siihen.

/ Lauri